Otac bio žrtva kapitena Junajteda, sin stiže na Old Traford!?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 08.07.2018.
10:23
Izvor: Sportske.net

Šta će Haland senior reći?

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Mnogi se i danas sećaju jednog od najbrutalnijih startova u istoriji fudbala.

Bilo je u gradskom derbiju između Mančester junajteda i Mančester sitija 2001. godine, sama utakmica stvara tenziju, ali dodatno je to "posolio" legendarni kapiten "Crvenih đavola" Roj Kin kada je krvnički na koleno startovao nad Alfom Ingeom Halandom i tako mu završio karijeru za sva vremena.

Izgleda da ni Norvežanin nije bio "cvećka", ali Kin je zaista preterao.



Prema informacijama Skaj sporta, možda je vreme za novi list.

Naime, sin Halanda seniora Erling Haland nalazi se u tefterima skauta Junajteda i mogao bi uskoro da se preseli na Old Traford.

Erling ima 17 godina i igra na poziciji napadača u Moldeu, a šta će otac reći na ovu mogućnost videćemo. Za sada se čini da je malo fudbalksijeg kova od svog oca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Sunday, 08.07.2018
11:58

To je davno ispricana prica, Haland je psovao i isprozivao Kina u sred utakmice dok je ovaj kukao na travi da se folira a ovaj razvalio ligamente kolena, godinu dana nije igrao. E kada se Kin vratio na teren doslovce je objasnio Halandu sta mu se desilo tako sto je on njemu popravio koleno. Ono sto niko ne govori je da je to bilo zdravo koleno Alfija Halanda a da je on vec imao mnogobrojne probleme sa drugim kolenom tako da pitanje je koliko je Kin kriv a koliko je Haland jednostavno istrosio svoje telo ( tada imao skoro 30 godina ). Kin je poznata svetska prznica ali da je Haland igrao fudbal i gledao svoja posla nista se nikada ne bi desilo, ovako - neka klinci uce kako da se NE ponasaju na terenu od obojice aktera.

avatar
mrancic
Sunday, 08.07.2018
21:21

Kin je bio prznica ali i igračina.Junajted takvog nema.Nego ljudi,hoće li Junajted da kupuje igrače ili se nada opet nekom mestu koje ga stavlja u podređen položaj već četiri godine?