Ostrvo poludelo za najboljim debitantom Bundeslige?

Autor: Stefan Matić
petak 07.06.2019.
12:50
Izvor: Sportske.net

Štoper turskog porekla se odlično snašao u Nemačkoj.

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Klubovi poput Arsenala i Mančester Junajteda će u narednom prelaznom roku najviše pažnje obratiti na pojačanje svoje defanzive, mnogi misle da su problemi u odbrani koštala plasmana dva kluba u Ligu šampiona naredne sezone.

"Đavoli" su se povezivali sa De Lihtom, i dalje su u trci, svakako da novcem mogu nadomestiti odsustvo elitnog fudbala naredne sezone. Međutim pojavila se opcija, u modernom fudbalu toliko retka, da spoje jeftin ali kvalitetan transfer.

Radi se o Ozanu Kabaku, omladincu Galatasaraja koji je prošle zime pojačao redove Štutgarta i odmah ostavio odličan utisak.

Po svom dolasku je zabeležio odlične partije, ali nije uspeo da spreči relegaciju svog kluba u Cvajtu, u plej-of mečevima bolji je bio Union Berlin.

Cena Kabaka iznosi oko 15 miliona evra što klubovi sa Ostrva nemaju problem da isplate, Turčin je i osvojio nagradu za najboljeg debitanta u Bundesligi, njegov potencijal je neupitan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 07.06.2019
17:49

Mlad je, potencijala ima, izuzetno je snazan ali vidi cemo jos...

avatar
Lazar Mandic
Friday, 07.06.2019
13:58

Svaki dan stavljaju se linkovi na Arsenal za sve moguce transfer varijante... kao i uvek na kraju ce da dodju iznenadni likovi i mozda pogode jednog do dva u medijima... Kad vec toliko nagadjaju... Zanimljivo je sto nemamo pare, pitanje koga cemo prodati, a dovodimo brdo likova od po 15-25 miliona...