Ostrvo na nogama, prelazni rok je završen! (KRAJ)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.08.2018.
21:47
Izvor: Sportske.net

Premijerligaši završili poslove, evo ko je sve promenio sredinu poslednjeg dana prelaznog roka!

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti



Danas će se, po svoj prilici, najveća pažnja usmeriti na Old Traford, gde Mančester junajted treba da ozvaniči angažovanje novog štopera.

Naravno, moguća su i iznenađenja, videćemo šta će se danas sve dešavati na Ostrvu.



------------

21:34 Prelazni rok zatvara Andre Frank Zambo Angisa koji je potpisao za Fulam! On je stigao za 30 miliona evra u Fulam iz Marseja, ima 22 godine i igra na poziciji veznog. Potpisao je petogodišnji ugovor. Opširnije OVDE.

21:33 Po svemu sudeći, Deni Ings NE zatvara prelazni rok u Engleskoj, on je potpisao za Sautempton, ide na pozajmicu sa pravom otkupa. Opširnije OVDE.

21:10 Fulam je ozvaničio i dovođenje fudbalera Mančester junajteda na pozajmicu, u pitanju je Timoti Fosu-Mensa.

20:34 Domingoš Kina je novi fudbaler Votforda, stiže iz Vest Hema.

20:21 Martin Montoja neće u Fulam, već je završio u Brajtonu! Sve je zvanično, potpisao je na četiri godine.

20:00 Lusijano Vijeto je novo pojačanje Fulama!

19:42 Džejmi Vardi je potpisao novi, četvorogišnji ugovor sa Lesterom.

19:41 Njukasl je potvrdio dovođenje defanzivca iz Svonsija, Federika Fernandeza.

19:34 Džordan Aju bi uskoro trebalo da postane fudbaler Kristal Palasa.

19:07 Lester je završio posao oko dovođenja štopera iz Frajburga, Čaglara Sojunčua. Cena je 19 miliona funti.

18:57 Leonardo Uloa dogovorio transfer u Meksiko iz Lestera. U toku večeri više detalja.

18:41 Džo Brajan je zvanično novo pojačanje Fulama! Dolazi iz Bristol sitija, igra na poziciji levog beka.

18:36 Premijer liga je dobila deset zahteva za produžetak prelaznog roka do 20 časova!

18:35 Deni Ings bi mogao na pozajmicu u Sautempton, klubovi su se dogovorili, dobili su dodatni rok od dva sata da realizuju transfer.

18:20 Fulam završio posao, Serhio Riko je novi golman ovog kluba. Atiže na pozajmicu iz Sevilje.

Kao što smo napomenuli, prelazni rok je zvanično završen, ali klubovi imaju još vremena da završe posao oko dovođenja novih fudbalera ukoliko su do 18 časova po srednjeevropskom vremenu pripremili sve papire koji se tiču dogovora između klubova.

18:05 Karlos Sančez je i zvanično novi fudbaler Vest Hema.

18:03 Hadersfild je doveo na pozajmicu napadača Monpeljea, Isaka Mbenzu.

18:01 Prelazni rok za engleske klubove je zvanično završen, ali daleko od toga da smo sve saznali. Očekujemo objave klubova u narednih par sati.

18:00 Barselona potvrdila pozajmicu Andrea Gomeša u Everton!

17:55 Jeri Mina je zvanično u Evertonu, potvrdila je Barselona! Barsa je otkrila i detalje prodaje, opširnije OVDE.

17:51 Karlos Sančez iz Fiorentine je dogovorio pozajmicu u Vest Hem. Uskoro i potvrda tog transfera.

17:44 Everton potvrdio Bernarda iz Šahtjora.

17:30 Nikola Kalinić je novi fudbaler Atletiko Madrida.

17:24 Timoti Fosu-Mensa i Lusijano Vijeto će uskoro postati novi fudbaleri Fulama.

17:15 Everton na pragu "pokera" pojačanja, i to kakvih! Dvojica stižu iz Barselone, jedan iz Šahtjora, četvrti iz Čelsija! Opširnije OVDE.

17:01 Interesantno - ukoliko Totenhem ne dovede niti jednog igrača za šezdeset minuta, postaće prvi tim u eri Premijer lige koji nije kupio nijednog fudbalera u letnjem prelaznom roku!

17:00 ULAZIMO U POSLEDNJI SAT PRELAZNOG ROKA U ENGLESKOJ!

16:56 David Ospina dogovorio je sve lične uslove sa Beškitašem, pa bi uskoro trebalo da napusti Arsenal, javlja Skaj sport. "Tobdžije" su već dovele Bernda Lena i od toga trenutka je bilo jasno da je Kolumbijanac na izlaznim vratim kluba sa Emirejtsa.

16:50 L'Ekip piše da je Everton sve bliži dovođenju Kurta Zume koji bi iz Čelsija stigao kao pozajmljen igrač. Mauricio Sari izgleda da ne računa na francuskog defanzivca.

16:45 Fudbaler Bornmuta Hari Arter stiže u Kardif kao pozajmljen igrač, pošto je prethodno odbio ponudu Votforda.

16:37 U Njukasl je stigao Federiko Fernandez koji će uskoro obaviti lekarske preglede i potpisati višegodišnji ugovor. Njukasl će Svonsiju platiti šest miliona funti za defanzivca.


15:45 Brajton oteo pojačanje Jokanu! Sudeći prema najavama Dejli mejla, Martin Montoja će postati novi fudbaler Brajton pošto je odbio ponudu "Kolibara" da se preseli u London.

15:32 Možda nisu Zinčenko i Mozes, ali Vulverhempton ima novo pojačanje! U pitanju je doskorašnji fudbaler Anderlehta Leander Dedonker koji će biti plaćen 12 miliona funti.

15:28 Gazeta delo Sport ističe da je fudbaler Juventusa Stefano Sturaro velika želja Votforda, te da će "Stršljenovi" krenuti u pregovore sa italijanskim šampionom.

15:22 Deni Velbek je još jedan fudbaler koji bi trebalo da napusti Arsenal. Najveće šanse za njegov angažman daju se Sautemptonu, tvrde Englezi.

15:15 Lacio traži jednog od najtalentovanijih napadača u Evropi!

14:40 Vulverhempton možda nije uspeo u nameri da dovede Zinčenka iz Sitija, ali Skaj sport javlja da će krenuti u napad na Viktora Mozesa. Jedan od detalja koji nije mogao da promakne reporterima jeste sklanjanje njegovog lika na parkingu Čelsija...

14:37 Napadač Atletika iz Madrida je takođe velika želja Fulama, hoće li Aleksandar Mitrović dobiti partnera u napadu?

14:23 Fudbaler Sevilje Serhio Riko je trenutno u Londonu kako bi ozvaničio prelazak u Fulam. U pitanju je pozajmica na godinu dana, a veliku konkurenciju će imati u zemljaku Fabriju koji je nedavno stigao iz Bešiktaša.

14:00 Vulverhempton ipak nije uspeo da se dogovori sa Mančester sitijem oko dolaska Oleksandera Zinčenka, tako da neće biti ništa od posla koji je trebalo da vredi 16 miliona funti.

13:51 Poslednje trenutke prelaznog roka u Engleskoj koristi iVotford. Nakon što je Sautempton odbio njihovu ponudu za DžejmsaVord-Prauza, "Stršljenovi" su se namerili na fudbalera VBA DžejkaLivermora. Ponuda je u vidu pozajmice sa pravom otkupa.

13:43 Ronaldo bi ponovo mogao da zaigra sa velikim prijateljem, mediji u Italiji uveliko pišu o tome!

13:31 Prema najnovjim saznanjima, fudbaler Evertona Ademola Lokman će ostati u Liverpulu i pored velikog interesovanja Red Bul Lajpciga.

13:28 Hadersfild želi da pojača svoje redove dovođenjem Patrika Robertsa, krilnog fudbalera Sitija koji je protekle sezone bio pozajmljen Seltiku

13:08 Prema saznanjima do kojih je došao Đanluka Di Marcio, Dijego Godin je odbio Mančester junajted i spreman je da potpiše nov ugovor sa Atletikom.

13:07 Džeri Mina i Andre Gomez se nalaze na medicinskim pregledima u Barseloni kako bi uštedeli vreme i potpisali ugovore sa Evertonom.

13:03 Pojačao se i Brajton pošto bi iz Vigana uskoro trebalo da stigne Dan Burn. Obeštećenje će iznositi pet miliona funti.

13:02 Kako smo prethodno i najavili, Viktor Kamarasa je i zvanično postao novi član Kardifa.

12:52 BOMBA! Još jedna transfer saga je gotova, Real Madrid ima novu "jedinicu"!

12:46 Junajted više nema šta da čeka, krenuo po jednog od najboljih štopera sveta!

12:31 Odlazak Matea Kovačića iz Reala bi mogao da "gurne" u prvi plan jednog od dvojice fudbalera sa Balkana.

12:28 Totenhem je odustao od dovođenja fudbalera Aston Vile Džeka Griliša pošto Vila nije spremna da ga proda ni po koju cenu. U klub iz Birmingema stigao je novi vlasnik koji ima visoke ambicije, a prva od njih jeste povratak u Premijer ligu. Griliš će biti centar tog projekta.

12:14 Nisu samo Englezi aktivni danas! Italijanski mediji tvrde da je Inter završio veliko pojačanje.

11:54 Oprečne informacije stižu sa Old Traforda! Medij tvrde da je klub u potrazi za novim pojačanjima stigao do Pariza, ali Murinjova najnovija izjava se možda i neće svideti navijačima "Crvenih đavola". Zbunjujuće, ali ne i neočekivano od Portugalca koji ovim rečima možda "baca dimnu bombu".

11:52 Lester je i zvanično doveo doskorašnjeg fudbalera Dinama iz Zagreba Filipa Benkovića za 13 miliona funti. Uz talentovanog štopera se očekuje i Čaglar Sojunču, ali još uvek nema informacije o njegovom transferu.

11:39 Skaj sport piše da je Fulam zainteresovan za dovođenje fudbalera Valensije Martina Montoje. Desni bek je dete Barselone, a Slaviša Jokanović očigledno želi da pojača desnu stranu terena pošto je vezista od 30 miliona na pragu dolaska na Krejven Kotidž.

11:34 Vest Hemu stiglo pojačanje iz Arsenala - u pitanju je sada već bivši napadač "Tobdžija" Lukas Perez. Španac je plaćen četiri miliona funti i potpisao je trogodišnji ugovor sa "Čekićarima".

11:28 Izgleda da od transfera Pola Pogbe u Barselonu nema ništa pošto je prvak Španije već pronašao novog vezistu.



10:50 Real je u panici - Luka Modrić zaista želi da ode iz kluba! Ipak, Madriđani ne sede skrštenih ruku i već su pronašli dva potencijalna pojačanja ukoliko Hrvat napusti klub.

10:42 Vest Hem je uspeo da zaradi 8,5 miliona funti pošto je Edmilson Fernandes postao novi član Fiorentine. "Čekićari" imaju planove i oko dolaska novih igrača, pa će im nesumnjivo taj novac dobro doći.

10:28 Teške su muke Žozea Murinja! U danu kada je potrebno pronaći centralnog defanzivca, stigle su loše vesti iz Lestera. Skaj tvrdi da dolazak dvojice štopera u redove "Lisica" ne menja činjenicu da će Hari Megvajer ostati u Lesteru.

10:11 Iako je Pep Gvardiola najavio da Siti neće kupovati u poslednjim trenucima prelaznog roka, "Građani" su ipak reagovali i doveli jednog od najtalentovanijih fudbalera sveta! Potez za budućnost.

09:55 Žerom Boateng izabrao novi klub, ali to nije Mančester junajted! Transfer vredan 45 miliona evra.

09:45 Kardif je blizu angažovanja veziste Betisa Viktora Kamarase, koji bi u toku dana trebalo da stigne na pozajmicu.

09:30 Slaviša Jokanović dobiće danas bar još jedno pojačanje, medicinski pregledi jutros počeli čeka se potpisivanje ugovora.

09:10 Šalke je zainteresovan za Denija Rouza iz Totenhema koji bi u Gelzenkirhen mogao da stigne kao pozajmljen igrač.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Thursday, 09.08.2018
22:10

Kako se Fulam pametno pojacao auu... Jeste da su potrosili 100+ ali su kupovali pametno, jos to na terenu da demonstriraju i opstanak je tu kao od sale. Bravo za Jokana!

avatar
Kolos
Friday, 10.08.2018
04:26

Potrošili su od prilike 100m funti, ali ja mislim da će ostati u PL (95%) i sa 1-3 prodaje i sa prihodima anuliraće taj ulog. Impresionirali su me od čempionšipa do kraja prelaznog roka, želim im puno uspeha!

avatar
Kolos
Saturday, 11.08.2018
15:31

To je tačno. U suštini nije problem ni za jedan klub iz PL da potroši 100 milki za jedan (letnji) prelazni rok. Timovi koji su ispali prošle sezone dobijaju od prilike toliko (ili više) samo za TV prava, plus ostalo...

avatar
Los Vikingos
Friday, 10.08.2018
18:53

Ma nema sta da vrate, oni su taj novac zaradili kada su izborili plasman u PL preko plej ofa, a tu se zaradi preko 100 m funti tako da su oni vec sada mozda na nuli. Ako opstanu, bice u plusu ako vec i sada nisu.

avatar
theDarkKnightRises
Friday, 10.08.2018
09:32

Ma da pametno jer je srbin

avatar
BlueMoon
Thursday, 09.08.2018
20:41

Vodit ce se velika borba za cetvrto i peto mjesto izmedju Arsenala,Evertona i Junajteda!

avatar
Slaninar94
Thursday, 09.08.2018
17:37

U odbrani promana, a Fosu Mensa ide u Fulham... Poteze Uniteda da ne komentarisem, a za Jokana aplauz.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 09.08.2018
17:20

Zapravo klubovi imaju posle jos 2 sata da srede papirologiju tako da je moguce do 20h dovesti igraca.

avatar
_mladen_
Friday, 10.08.2018
18:49

Liverpulu treba zamena za Kutinja, jer takvog igraca nemaju. Sad koga ce dovesti, zavisice od toga kako ce igrati do Januara.

avatar
_mladen_
Friday, 31.08.2018
00:30

Brate zezao sam se, ti se vracas 20 dana unazad da bi odogvorio na moje zezanje. Pritom taj predsenik Liona nema sta ne prica, bukvalno toliko je gluposti izrekao u zadnjih par meseci.

avatar
One Step Beyond
Thursday, 09.08.2018
14:39

Ima li ikakvih vijesti o Fekiru?

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 09.08.2018
22:53

Nista izgleda od transfera ovog ljeta mozda ce u zimskom prijelaznom roku Fekir biti Celzijev.

avatar
_mladen_
Thursday, 09.08.2018
22:54

Ima odbio vas, hocu u Januaru u Liverpul. :D

avatar
Thursday, 09.08.2018
13:07

Mogli bi makar na ovoj vesti da ne preterujete s pretpostavkama i bombama, nego samo sa realizovanim stvarima. bice interesantnije.

avatar
Antihepi
Thursday, 09.08.2018
10:44

Ако је ова вест са Мегвајером тачна,бићу пресрећан. Боље никога да не доведу него њега за 90 милиона. Набеђени Енглез!

avatar
Südkurve München
Thursday, 09.08.2018
09:31

Aj Salke sto pokupova igrace iz Totenhema. Stqmbolija, Bentaleba i sada Rouz