Ostale još dve opcije, Nejmar zna šta mora da uradi!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 18.08.2019.
09:04
Izvor: Sportske.net

PSŽ odbio još jednu ponudu, ona kojoj se nadaju neće stići. Kakav bi mogao da bude rasplet?

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Abidal i Leonardo su razgovarali nekoliko puta prošle nedelje, ali nema pomaka, pre odlaska Kutinja u Bajern, PSŽ je odbio ponudu, Brazilca, Vidala i 60 miliona evra. Barsa je procenila da je to oko 200 miliona, ali Parižani nisu bili zainteresovani.

Oni insistiraju da svaki dogovor mora da pođe od 100 miliona u kešu, jer im je novac potreban za Nejmarovu zamenu.

Međutim, Barselona čak i uz pomenuti novac nema koga da ponudi. Valverde odbija pomisao da Semedo bude uključen u trampu, jedini "čip" koji sada imaju je Dembele, međutim on se nećka. Čini se da bi mladi Francuz i 100 miliona završili posao, sledeće nedelje će Barsa krenuti u odlučujući napad.

Druga opcija koju PSŽ odbija je pozajmica Nejmara, sa obaveznim otkupom na kraju sledeće sezone. Leonardo se nadao da će uvući Real u igru, ali od toga nema ništa, Madriđani nemaju novca za taj poduhvat posle silnih ulaganja ovog leta.

Barselona očekuje da Nejmar nekim gestom pogura stvari, on neće igrati dok se situacija ne reši, ali trenira sa ekipom, profesionalno ispunjava obaveze.

Iz Brazila se oglasio njegov selektor Tite koji je otkrio da se čuo sa "Nejom" i da on nije nimalo zabrinut, drugim rečima siguran je da će se ovog leta vratiti na "Kamp Nou".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 18.08.2019
12:50

rekao je TUHEL da nece Dembelea koji se u DORTMUNDU ponasao jako neprofesionalno...

avatar
A.C.M.
Sunday, 18.08.2019
21:54

A u Barsi se inace ponasa jako profesionalno... 😂😂😂

avatar
deki trbic
Monday, 19.08.2019
13:12

Ne ponasa se, zato ga i Tuhel ne zeli...nema kod nemaca takvo ponašanje

avatar
Nenadd
Sunday, 18.08.2019
11:34

Valverde nema pojma. Semeda bih se resio i bez da ga traze u trampi jer je prosek igrac. A ako hoce Dembelea i pare to im treba dati jer Dembele nije napredovao, vec naprotiv i postace novi veciti talenat...ali kao sto rekoh, Valverde nema pojma, kao ni Abidal i ko vec sve odlucuje tu

avatar
debeliRonaldo
Monday, 19.08.2019
13:58

Ni meni tu ništa nije jasno. Odakle su samo iščupali ovoga Valverdea... Toliko odličnih igrača i toliko potrošenih novaca, a trener Valverde... Golemo.