Ostade Milan bez napadača!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 10.01.2017.
15:49
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji fudbaler Milana, Luiz Adriano, otputovao je u Moskvu na medicinske preglede i potpisivanje ugovora.

Beta/Fabio Muzzi /ANSA via AP
Beta/Fabio Muzzi /ANSA via AP

Povezane vesti

Luiz Adriano više neće biti fudbaler Milana, to je sada svima jasno.

On je danas na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je on u avionu na putu za Moskvu, ali ju je veoma brzo uklonio, verovatno čekajući zvaničnu objavu transfera.

Luiz Adriano je bio u pregovorima sa Spartakom iz Moskve, potpisaće ugovor sa njima, pa će Milan na taj način ostati bez napadača koji i nije dobijao previše prilike da se pokaže, iako je najavljivan 2015. godine kao veliko pojačanje iz Šahtjora.

29-godišnji Brazilac je na medicinskim pregledima, uskoro očekujemo i zvaničnu objavu o njegovom transferu.

Milan će njegovom prodajom (piše se da je Spartak uplatio svega milion evra) spasiti oko 20 miliona, pošto je Adriano imao ugovor do 2020. godine, a zarađivao je više od 5 miliona evra godišnje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jürgen Klopp
Tuesday, 10.01.2017
16:59

Znaci stize Kvinsi Promes u Liverpul...

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Tuesday, 10.01.2017
16:52

Situacija oko Đerara Deulofeua je zamršena ne zbog toga što Everton ne želi da ga se odrekne, već zbog toga što nije doveo zamenu. Ako Karamele dovedu Memfisa Depaja iz Mančester Junajteda onda Španac može u Milan. Evertonova rampa se i dalje ne podiže za Milan. Karamele ne žele da pozajme Đerara Deulofeua u Milan, ali Rosoneri se uzdaju u želju igrača koji neće da ostane rezerva na Gudisonu. Veruju da će Everton popustiti u finišu prelaznog roka. nSevilja je dovela Jovetića iz Intera, a sledeće pojačanje stiže iz Milana. U pitanju je argentinski bek Lionel Vanhioni koji je letos stigao među Rosonere ali nije dobio pravu šansu. Sevilja ga dovodi na pozajmicu.nMarko Storari se vraća u Milan. Golman Kaljarija će danas doputovati u Milano, obaviti lekarske preglede i priključiti se Rosonerima. Ima 40 godina i biće rezerva supertalentovanom Donarumi. U suprotnom smeru se brazilski golman Gabrijel.

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 10.01.2017
17:18

Vangioni iz Rivera?

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Tuesday, 10.01.2017
18:07
avatar
1: NAROD vo-dja klub
Tuesday, 10.01.2017
16:51

Bas sam sad hteo negde da se slepujem sa vestima o nasim transferima, ali spasio si mi dan:-D Bravo za konstataciju, nije mu bila pruzena prava sansa, a posle i je i on sam zapao u opasnu letargiju i to je citava prica!!!