Osipa se Ajntraht, nakon Reala, Inter dovodi napadača iz Frankfurta!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 09.06.2019.
16:34
Izvor: Sportske.net

"Neroazuri" će biti vrlo aktivno ovog leta.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Inter ima velike ambicije ove sezone, doveli su Antonija Kontea za trenera i načinili ga najplaćenijim stručnjakom na Apeninima, oslobodili su se okova FFP i moći će da kupuju za ozbiljan novac.

Brojni igrači se dovode u vezu sa klubom, čini se da su Džeko i Barela najbliži prelasku na "Meacu", a sada se i jedan hrvatski internacionalac našao na radaru "Neroazura".

U pitanju je reprezentativac "Vatrenih" i napadač Ajntrahta iz Frankfurta Ante Rebić.

Imao je 25-godišnji napadač solidnu sezonu u Nemačkoj, postigao je devet golova i zabeležio četiri asistencije, ali klubovi se dobro sećaju njegovih nastupa iz minule sezone, kao i njegovih partija na Mundijalu u Rusiji.

Njegova tržišna vrednost se procenjuje na 40 miliona evra, a ima i iskustvo igranja u Italiji, kako je branio boje Helas Verone i Fiorentine, pre nego što je stigao u Nemačku.

Ajntraht je već ostao bez Luke Jovića, koji je prodat Realu za 60 miliona evra, a sada bi mogli da ostanu i bez Rebića, što bi bio još jedan udarac za ambiciozni klub iz Frankfurta.

Ipak, jasno je i da će zaraditi dobar novac ukoliko prodaju Rebića, pa će imati priliku da pronađu adekvatne zamene za srpsko-hrvatski dvojac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
biTan
Sunday, 09.06.2019
22:52

Kakav tezak udarac, obezbedili le i sada ce 2 igraca da prodaju za 100 miliona,a siguran sam da ce dovesti igrace za po 5,6 miliona kojo ce dostojno zameniti ove prodate...

avatar
Pic.usti zamugljao!
Sunday, 09.06.2019
16:48

Aler je prava kupovina..

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 09.06.2019
16:36

Uzeli su 60 za Jovica i sad nek daju 5 za joveljica i opet im ostaje dosta novca...