"Orlovi" pronašli zamenu za vezistu Čelsija

Autor: Nikola Miloradović
petak 18.05.2018.
17:20
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi "Gardijan" Kristal Palas je bacio oko na fudbalera Vest Hema.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Roj Hodžson je nekako uspeo da spase Kristal Palas ispadanja u niži rang takmičenja, preuzeo je klupu ekipe od De Bura, koji mu je ostavio četiri poraza iz četiri kola i nijedan postignut gol u Premijer ligi.

Ipak, iskusni strateg je iščupao "Orlove" i ostavio ih u eliti, pa nema sumnje da će i narednu sezonu početi na klupi ove londonske ekipe.

Tako je Hodžson sa svojim saradnicima već počeo da razmišlja o narednoj sezoni, pa je red došao da se promisli i o transferima.

Ruben Loftus-Čik se vraća u Čelsi nakon jako dobre sezone, pa mu je potrebno pronaći i zamenu, a izbor je pao na polivalentnog fudbalera Vest Hema Mičela Antonija.

Engleski internacionalac se nije naigrao ove sezone, upisao je svega 16 nastupa u startnoj postavi, još pet sa klupe u Premijer ligi, postigao je tri gola i upisao jednu asistenciju.

Hodžson je imresioniran time što Antonio može da igra na velikom broju pozicija u ekipi, u dresu "Čekićara" je u prethodnih par godina igrao na oba krila, često i po bokovima u odbrani, a nije mu strano ni da zaigra u špicu napada.

Ipak, u Palasu se boje da bi Vest Hem mogao da traži previše novca za njegove usluge, pa će sačekati da "Čekićari" postave novog šefa struke, kako će se nakon toga znati da li je Antonio u planovima novog trenera, pa će od toga, jasno, zavisiti i njegova cena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 18.05.2018
18:48

Neka uzmu Drinkvotera ili Fabregasa.

avatar
NikkiCFC
Friday, 18.05.2018
17:38

A moze neko i da da 25 miliona za Drinkvotera.

avatar
Carina_11303
Friday, 18.05.2018
18:42

hahaahah optimizam. Druze moj, ne verujem da bi ga neko uzeo i na pozajmicu.

avatar
NikkiCFC
Friday, 18.05.2018
17:37

Ja im preporucujem opet saradnju. Mount nase dete izbriljirao u Viteseu ima 19 godina i vreme ja za jacu ligu pa moze kod njih. 15 golova 10 asistencija ove sezone.

avatar
Friday, 18.05.2018
18:19

Dobice sansu u prvom timu sledece sezon,tako kazu iz Engleske mediji....