Oprobani recept, tandem "Građana" u Nemačkoj?

Autor: Nikola Miloradović
petak 02.11.2018.
17:25
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji prenose da bi fudbaler Mančester sitija mogao karijeru da nastavi u Bundesligi.

EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO
EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Povezane vesti

Stigao je supertalentovani Džejdon Sančo na "Signal Iduna Park" leta 2017. godine iz Mančester sitija.

Mnogima je ovaj transfer promakao, jer mladi Sančo u tom trenutku nije imao nijedan nastup u prvom timu "Građana", a pritom je imao svega 17 godina.

Ipak, već ove sezone se ispostavlja da su "Milioneri" napravili sjajan potez, Sančo je postao standardan u prvom timu, igra fantastično, već je postigao i četiri pogotka u Bundesligi.

Kako stvari stoje, mogao bi da dobije društvo sa "Etihada", kako je Borusija Dortmund zainteresovana za 19-godišnjeg Španca iz redova Mančester sitija Brahima Dijaza.


Ovaj mladi vezista je u Siti stigao još 2015. godine kao 16-godišnjak iz Malage, a godinu dana kasnije debitovao je i u prvom timu u okviru Liga kupa.

Upravo je u okviru tog takmičenja sinoć postigao jedina dva gola u pobedi protiv Fulama, pa je još jednom dokazao svoj kvalitet.

"Milioneri" su pokazali interesovanje za njegove usluge, jasno je da za njega nema puno mesta na "Etihadu", videćemo da li će mu Siti dozvoliti da promeni sredinu, tačnije da li će ponoviti grešku kao sa Sančom i pustiti mladog i talentovanog fudbalera da ide.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke