Opomena urodila plodom, Napoli "stopira" i Lautara?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 18.05.2020.
22:02
Izvor: Sportske.net

Nazire se dogovor.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Nakon što su se jutros pojavile informacije da je Dris Mertens dobio ultimatum i rok od nedelju dana da donese odluku o potpisu novog ugovora, ubrzo stiže potencijalni rasplet.

Belgijanac je bio jedino još u pregovorima sa Interom, koji mu je nudio veću platu, ali izgleda da će prelomiti njegova želja da ostane pod Vezuvom.

SportItalija prenosi da je Napoli korak bliže konačnom dogovoru sa Mertensom, koji će dobiti ugovor na tri godine i godišnju platu od četiri miliona evra uz bonuse koji će mu inkasirati i do 4,5 po sezoni.

Inter mu je sa druge strane nudio dvogodišnji ugovor i platu od čak sedam miliona evra, ali izgleda da će prelomiti želja 33-godišnjeg napadača da ostane u Napulju.

Zanimljivo, prethodnih dana u medijima je Mertens figurirao kao jedan od puzli koji treba da upotpuni komplikovani transfer Lautara Martineza u Barselonu.

Antonio Konte je u njemu video idealnu zamenu u napadu, ali ovako će i taj posao dodatno biti usporen.

Mertens je ipak bliže potpisu novog ugovora sa Napolijem...

Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Tuesday, 19.05.2020
07:39

Pare na sunce 111 miliona ili dovodite nekog drugog-Lautaro je nas!

avatar
Mirjevac
Tuesday, 19.05.2020
01:34

Koje veze ima Mertenes sa Lautarom? Lautar ima klauzulu i koj plati onn ce njegov biti, ko igrac bude zeleo, tako da sve ovo sto pisete nema veze! Neprevodite llepo sa stranih novina, zatoispada sve redom gresite!

avatar
The_Matrix
Monday, 18.05.2020
23:33

Mertens nema dodirnih tacaka sa Lautarom. On je figurirao kao moguca zamena za Sanceza. Pritom dobio je ponudu od 5 miliona, a ne 7mil