Opasna tendencija, Zidanu će presuditi brojke, zna se ko je iza ugla!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 02.09.2019.
10:23
Izvor: Sportske.net

Zinedin Zidan nema čime da se pohvali od povratka. Kredit sve manji...

EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO
EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Povezane vesti

Brojke su poražavajuće, a pritisak na Zidana, kako smo pisali pre desetak dana, raste. Jer, u Realu mora da se pobeđuje, od kada se vratio na klupu, od 14 mečeva dobio je samo šest, po 4 puta igrao nerešeno i izgubio.

Posle loše predsezone, početak je obećavao nakon pobede u Vigu, ali su usledili remiji protiv Valjadolida kod kuće i sinoć na gostovanju Viljarealiu.

"Krivi smo mi, ne trener, mi pravimo greške iz utakmice u utakmicu, a znamo svi da je serija pobeda obaveza Reala", kaže Kazemiro.

Zidan je i dalje ljut što nije doveden Pogba, na njegovu sreću ni Barsa ne pobeđuje, međutim, Atletiko već ima četiri boda više, ni govora o mukama zbog toga što su promenili ekipu, imaju i oni problema, ali pobeđuju.

Sada se postavlja pitanje, da li je ovo tendencija koja će brzo dovesti do otkaza, ili će Zidan kao i prošli put napustiti klupu, i treći put pokloniti novac Realu, odrekao se para povlačenjem kao igrač 2006. a prvi put je otišao pre dve sezone nakon osvajanja Lige šampiona.

Zamena je spremna već nedeljama, Murinjo čeka poziv, kažu da je letos odbio neke ponude jer ima dogovor sa Perezom.

Kakav je Realov raspored?

Čekaju posle pauze Levante, ali onda idu Sevilji, priča se da ako ne osvoje šest bodova, Zidan bi mogao da bude vrlo blizu otkaza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Monday, 02.09.2019
12:59

Posrnuli gigant.

avatar
Djole Juventino
Monday, 02.09.2019
12:16

Zizu ako izdrzi do januara bice dobro. Bolje da je cekao jos malo i dosao bi u Juve. Ovaj Sari ce sa bocom kiseonika pored klupe. Bolan do koske!

avatar
Alex DeLarge
Monday, 02.09.2019
10:31

Ekipa je morala da se promeni komplet i da se zetvuju dve sezone... Ovi ne da su prezasiceni, nego kao da ne zele da budu na terenu uopste... Simeone je opet restartovao ekipu, ja ne znam ni kako vise, taj covek je neuinistiv. Feliks je brutalan igrac i ne bi me iznenadilo da budu u trci, pa ni da osvoje ove godine.... Kako igraju, Real i Barselona su potencijalan kiks na svakom gostovanju

avatar
04
Monday, 02.09.2019
14:55

Čime 'prezasićeni'? Fudbalom? Pa neka promene sport k'o Bejl i neće biti prezasićeni kao ni on. 'Osvajanjem' trofeja u LŠ? Ovde je reč o Primeri koju nisu osvojili od 2016., a pre toga 2011. Pomiri se sa činjenicom da trener nema blage veze sa trenerskim poslom i da su sudije osvojile Realu sve za njegovog mandata. Jel i Barsa isto tako 'prezasićena' pa im se zato igrači vuku k'o labine po terenu? Naravno da nije, samo što se većina njihovih navijača pomirila sa time da im trener nije ni za 3. srpsku ligu i da dok ne ode nema ništa od Barsinog fudbala. Na čelu Primere je jedini od ova tri tima koji ima krštenog trenera, i to dobrog... velikog li čuda?

avatar
Alex DeLarge
Friday, 06.09.2019
19:36

Decko jesi osvojio ti nekad nesto u zivotu? Znas li sta znaci kad tri puta zaredom osvojis najvazniji trofej koji postoji? Mozes li da zamislis to emotivno praznjenje. Ja dobijem dve partije u balonu, pa me smori... Kad ode Mesi ni trolacna komisija Simeone-Poketino-Gvardiola im nece pomoci...

avatar
La bestia negra
Monday, 02.09.2019
10:30

Koliko ovaj covek nema harizmu,a ni znanja.Da mu nije bilo sudija nijedan trofej ne bi uzeo Anceloti je za njega doktor nauka nista nije naucio.

avatar
Paul Kersey
Monday, 02.09.2019
13:36

А и дошао је на готов тим који је био у зениту снаге, који је Перез селектовао. Да појма нема из кола у коло му показује Бејл.

avatar
La bestia negra
Monday, 02.09.2019
18:52

Ma covek nema pojma sa zivotom,bio vrhunski fudbaler medju 10 najboljih ikada,ali kao trener 0.

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 02.09.2019
14:26

koliko navijaci gubitnickog kluba pojma nemaju . harizma,prijateljski pristup igracima,optimizam su stvari koje krase Zidana . nije harizma zbijati neumesne sale kao Klopp.