Oni ostaju bez ugovora, a mogli bi da budu "zlato" za brojne ekipe!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 02.05.2019.
16:15
Izvor: Sportske.net

"Skaj" je sastavio tim sačinjen od igrača koji ovog leta ostaju bez ugovora.

Epa/Etienne Laurent
Epa/Etienne Laurent

Povezane vesti

Kako se približava leto, tako postaje jasnije na koje igrače će klubovi širom Evrope računati.

Sa brojnima nisu produženi ugovori, pa će postati slobodni igrači, a ovoga puta su među njima i neka zaista velika imena u evropskim fudbalskim okvirima.

Pojedini bi još uvek mogli da dobiju nove saradnje od svojih klubova, dok su određeni odavno u potrazi za novi uhlebljenjem, ali nisu uspeli da iskoriste Bosmanovo pravilo i poput Remzija se već dogovore sa budućom ekipom.

"Skaj" se odlučio za sledećih 11, a mora se dodati da se i "na klupi" nalaze neka vrlo atraktivna imena.

Kabaljero
Milner, Kompani, D. Luiz, Monreal
Mata, Erera, Rabio, Velbek
Staridž, Baloteli

Kabaljero je ove sezone bio drugi izbor među stativama u Čelsiju, ali izgleda da se iskusni golman neće još dugo zadržavati na "Bridžu".

Džejms Milner spada u kategoriju onih kojima ističe ugovor na kraju sezone, ali bi uskoro mogli da potpišu novu saradnju sa svojim klubovm, kako je iskuni Englez i dalje veoma bitan u ekipi sa "Enfilda".

Što se tiče Kompanija, pojavile su se priče da mu Siti neće ponuditi novi ugovor, videćemo kako će se uprava "Građana" poneti prema svom kapitenu, njemu saradnja sa klubom ističe, vremena je sve manje.

David Luiz je istakao da bi voleo da ostane na "Bridžu", čini se i da bi ga "Plavci" zadržali, naročito jer im preti zabrana transfera.

Azar David Luiz Aspilikueta Celsi

Ipak, problem je politika "Plavaca" da igračima stariji od 30 godina daju samo jednogodišnje ugovore, što se Brazilcu ne dopada.

Monreal bi poput Milnera do kraja sezone mogao da produži ugovor sa svojim klubom, aktuelna saradnja mu ističe, ali "Tobdžije" neće imati dovoljno veliki budžet, da bi mogli da rizikuju i dozvole Špancu da ih napusti kao slobodan igrač.

Što se tiče veznog reda, Mata je sve bliži povratku u Španiju, izgleda da neće dobiti novi ugovor na "Old Trafordu", jer mu Solskjer, makar za sada, ne veruje previše.

Huan Mata

Erera spada u kategoriju fudbalera koji su se maltene već dogovorili sa narednim klubom, iskusni Španac bi trebalo da se preseli u PSŽ, iako mu je Junajted nudio novi ugovor u jednom trenutku, ali je ponuda "Svetaca" daleko bolja.

Adrijen Rabio, perspektivan vezista, koji nije pristao na uslove matičnog kluba, odstranjen je iz tima šest meseci pre isteka ugovor i jasno je da je odigrao svoje na "Parku prinčeva".

Brojni klubovi iz PL su pokazali interesovanje, ali ga prati i Barselona.

Deni Velbek je taman počeo dobro da igra, a onda se ozbiljno povredio i završio sezonu. Šuškalo se da je Arenal spreman da mu ponudi novu saradnju, ali za sada od toga nema ništa.

Danijel Staridž bi imao daleko uspešniju karijeru da nije stalnih povreda, Klop ga je ostavio sa timom i ove sezone, ali se nije naigra, pa je jasno da će uprava "Redsa" gledati da ga skine sa platnog spiska.

Što se tiče Marija Balotelija, on je uz puno kontroverzi prešao u Marsej u januaru, ali je potpisao samo do kraja sezone.

Mario Baloteli

Ipak, stiče se utisak da bi ga Marsej rado zadržao, jer igra jako dobro, pa bi Italijan ipak mogao da ostane na "Velodromu".

Od igrača koji ostaju bez ugovora treba pomenuti i sledeće.

Golmani: Bufon (penzija?), Eureljo Gomeš, Boruc, Adrijan, Vorm

Odbrana: G. Kejhil, Džagelka, Bejns, Fuhs, A. Valensija, Dani Alveš, A. Moreno, Lihštajner, Godin (Inter?)

Sredina: Santi Kazorla, Riberi, Babel (Galatasaraj?)

Napad: Endi Kerol, Fernando Ljorente, Piter Krauč

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ilija Ikic
Thursday, 09.05.2019
19:19

Uglavnom starac Fočo i njegovi vršnjaci.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 02.05.2019
22:20

Iskreno nebi nista imao protiv da MANU potpise Kompanya i ako je bio kapiten Citya.

avatar
Djalminhaaa
Thursday, 02.05.2019
18:40

Zaboravili ste Brahimija iz Porta, koji bi vecini klubova bio vece pojacanje nego gore navedeni.

avatar
No rules
Thursday, 02.05.2019
18:17
avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 02.05.2019
16:49

Monrealu produziti ako bas nema resenja (mada bolje da pokusaju sa Grimaldom),Velbeku se zahvaliti.A sto se tice Rabioa,moraju ga ugrabiti...