On je pravo blago, ima otkupnu klauzulu 20 miliona evra, vodi se rat u Londonu!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 14.12.2018.
14:58
Izvor: Sportske.net

Bio je jedan od najboljih na terenu protiv Mančester sitija.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Hofenhajm igra odlično, namučili su Mančester siti u obe utakmice. Nisu prošli grupnu fazu u vrlo teškoj grupi, ali su neutralne navijače oduševili svojim stilom igre.

Odlično su pozicionirani u ligi, a uvek daju svoj maksimum na terenu i igraju na gol više. Arsenal i Totenhem žele da se pojačaju u narednim prelaznim rokovima, pa nisu mogli a da ne obrate pažnju na Florijana Griliča.

Austrijski vezista je karijeru započeo u Verderu, a zatim je prošlog leta obukao dres Hofenhajma. Igra zaista odlično i veoma je važan šraf u nemačkoj ekipi. Ima samo 23 godine i uskoro bi ponovo mogao da promeni sredinu.

Kako "Bild" prenosi, londonski timovi, Arsenal i Totenhem su oduševljeni njegovim sposobnostima i žele ga u svom timu. Kako oni prenose njegov agent je ove nedelje putovao u London kako bi razgovarao o mogućem transferu.

Ipak, teško da će Florijan napustiti nemački tim tokom januara, ali kada je naredno leto u pitanju, tu su sve opcije otvorene.

Ima ugovor sa Hofenhajmom do 2021. godine, ali ima i otkupnu klauzulu koju Englezi vrlo lako mogu da aktiviraju. Pretpostavlja se da trenutno vredi oko 20 miliona evra.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Friday, 14.12.2018
18:25

Kad pogledas koliko placaju danasnje igrace i kolike su im otkupne klauzule ovo dodje jeftino...