Ole sve pogodio, bord osetio šansu, da li će sa ovim pokerom pojačanja, Junajted napasti titulu?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 07.07.2020.
10:48
Izvor: Sportske.net

Čini se da je Norvežanin sada zadobio mnogo više poverenja, evo kako bi trebalo, ako se Glejzeri, kako se priča, odluče da ulože više od rivala trebalo da izgleda Mančester Junajted, kandidat za titulu!

EPA-EFE/Clive Brunskill/NMC/Pool
EPA-EFE/Clive Brunskill/NMC/Pool

Povezane vesti

Mančester Junajted leti, nastavili su tamo gde su stali pre pandemije, plasman u Ligu šampiona sada izgleda kao više nego realna opcija.

Ovo je i velika pobeda Solskjera koji je uspeo da se izbori i nametne svoju viziju, dolazak Bruna Fernandeza i Harija Megvajera, kao i Van-Bisake bio je pun pogodak, tim se kompletirao, pa je Norvežanin učinio da mu bord veruje. Naime, on je uspeo da spakuje odličnu ekipu, iako su mnogi sumnjali, a apetiti kluba su porasli.

S obzirom da Liverpul nema novca za velika pojačanja, da će Siti takođe imati problema, biti možda i demoralisan zbog eventualnog neigranja u Evropi, Glejzeri i Vudvord sada ciljaju titulu.

Procena je da je "Đavolima" potreban još jedan transfer tipa "Fernandeš" kako bi otišli na sledeći nivo, i dalje gledaju ka Dortmundu verujući da će Nemci na kraju spustiti cenu za Sanča. Prema nekim pričama, spremni su da ubace Lingarda u dogovor, ali to nije glavna preokupacija Solskjera.

Baner

On želi pre svega pojačanje u odbrani i nije odustao od Kulibalija, koga Napoli prodaje, ali za svetski rekord, ili makar blizu onome što je Junajted platio za Megvajera. Alternative su Upamekano, Škrinjar, što je teška meta i na kraju Džo Rodon, štoper Svonsija.

Baner

Sve češće se priča da je Griliš već viđen u klubu, da traži kuću u blizini Mančestera i da će zvezda Aston Vile biti poslednji kamenčić u mozaiku u veznom redu, koji čine Matić, Pogba i Fernandeš.

Baner

I u napadu, ako ode Igalo, potreban je još jedan igrač, Marsijal se raspucao, tu su Rašford i Grinvud, Musa Dembele je preskup u ovom trenutku, ali dete PSŽ, sada napadač Seltika, Odson Eduard bi bio idealan četvrti za poker napadača. Mada, Solskjer bi najviše voleo da ostane Nigerijac Igalo koji je na pozajmici iz Dalijena.

Taj tim koji bi trebalo da napadne šampionsku titulu bi trebalo da izgleda ovako:

De Hea,
Van-Bisaka, Lindelef, Megvajer, Brendon Vilijams (Šo)
Pogba, Griliš, Bruno Fernandeš,
Rašford, Marsijal, Sančo.


Ili u formaciji 3-5-2

De Hea,
Van Bisaka, Lindelef, Megvajer,
Sančo, Matić, Fernandeš, Pogba, Šo,
Marsijal, Rašford.


Dovoljno za titulu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Mare Maric
Tuesday, 07.07.2020
20:54

Ali I Čelsi se dobro pojačao

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 07.07.2020
20:53

Girliš precenjen i nepotreban. Centralni defanzivac obavezan. Kakav crni šo ili brendon. Kvalitet je preko potreban. Za titulu treba i napadač tipa haland kog je nemoguće dovesti.

avatar
Jamesdin
Tuesday, 07.07.2020
18:14

Mislim da bi trebalo biti dovoljno za 6to mesto i direktan plasman u LE

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 07.07.2020
13:37

Brži štoper apsolutno prioritet, onda Sančo. Gliši i ne toliko bitan s tim da i Pogba igra na poziciji Bruna a i dali bi Gliši prihvatio klupu. Pre bih Junajted da nadje rešenje za Marića u koliko Oli kojim slučajem ima u planu Mekttomini da igra na toj poziciji, što bi moglo uspeti.
Brži štoper, desno krilo, nadam se Sančo, s tim da je polivalentno krilo. Samo da se napravi dobra koncentracija za Grinvuda koji je po meni najveći potencijal u Junajtedu.

avatar
alllex21
Tuesday, 07.07.2020
13:33

Pogba, Griliš i Fernandeš nisje kombinacija u vezi koja može da donese titulu. Matić (ili igrač njegovog tipa) je neophodan. Koliko god egzotično zvuči i napadački orjentisano defanzivno taj vezni red ostavlja previše rupa. Ali svakako bi bilo zanimljivo za gledanje.

avatar
Anthony
Tuesday, 07.07.2020
13:15

Mislim da Grilis nije potreban, jedino ako se planira odlazak Pogbe...
Mora se resiti pozicija rezervnog golmana, dobro bi bilo vratiti Hendersona, ako zeli da prihvati tu ulogu.
Takodje minimum jedan stoper obavezno( Kulibali, Skrinjar, sto ne i Umitit?).
Sto se sredine tice, mislim da je tu sada napravljen balans, Matic opet igra kao nekad, MekTominej se polako sprema da postne novi Kerik i cementira poziciju zadnjeg veznog, Fernandes i Pogba odlicna kombinacija, ako Pogba bude skoncentrisan na teren i ako ga izbegnu povrede.
Jedino napad, mora jedno krilo( Sanco) i ako Igalo ode, jedan centarfor ( Kavani, Dembele)

avatar
_MUFC_
Tuesday, 07.07.2020
12:53

Otkupiti Igala, dovesti desno krilo kvalitetetno. Nadam se da ce to biti Sančo i još štoper. Nekim igračima prije svega mislim na Lingarda pozdraviti.

avatar
Moljonazo style
Tuesday, 07.07.2020
12:45

Dovoljno za 4 mesto u pl i osvajanje fa kupa i lige evrope

avatar
LFC*19
Tuesday, 07.07.2020
12:18

Definitivno ako ovo dovedete ste za titulu :))))

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 07.07.2020
12:18

Samo polako , bez nepotrebno gomilanje igraca , klinci su strasni , stara garda odlicna ! Golmani su reseni , bekovi isto , stoper jedan mora da dodje ( Bai out ) , vezni red dobar , ali jedno pojacanje sigurno ( Pereira out ) , napad isto , Igralo treba da ostane , mozda cak i Mata , Lingard out i tu jedno pojacanje . Mozda Ake , Grilish i Sancho , plus Igalo i Henderson ! I ni govora vise o odlasku Olea , cista 10ka !!!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 07.07.2020
11:41

Mete su odlicne, po meni Grealish uopste nije potreban ali jedan od navedenih stopera, Sancho i otkupiti Ighala.

avatar
LUZERPOOL
Tuesday, 07.07.2020
13:50

Da, Grilis je vrlo potreban, povreda Pogbe ili Brune bi bila katastrofalna za Junajted. Rotacija je uzasna.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 09.07.2020
13:00

Mata i ako je mator i da lje ima sta da ponudi bar kada je upitanju kreacija

avatar
The Mou
Tuesday, 07.07.2020
15:19

Zamisli da se povrijedi Pogba ili Fernandes, hoće opet Perreira kreirati igru? Sjeti se koliko utakmica igraju, te da nemaju pauze kao Bundesliga ili Serie A..

avatar
Adi237
Tuesday, 07.07.2020
11:31

Stoper obavezno i igraci za rotaciju su potrebni jer su neminovne povrede u sezoni. Sto se tice startnih 11 tu nema potrebe za promjenama..da girlis zamjena za fernandesa..za matketa i pogbu su fred i mctomenej. ...u svakom slucaju potreban dobar stoper i zamjene dobre alternativa za prvih 11.

avatar
Provokator
Tuesday, 07.07.2020
11:29

Definitivno zvuci dobro ali ako Liverpul ponovo ovu ili City proslu sezonu, United to nece moci da isprati. Ali mislim da se takve sezone nece bas odmah ponoviti i United ima sansu. Ipak, mislim da ce biti 2 ili 3 , sto je opet napredak. Ne treba zaboraviti ni plastiku iz Londona koja po prvi put u "istoriji" igra lep fudbal i polako pakuju dobar tim.

avatar
Alex DeLarge
Tuesday, 07.07.2020
11:14

Grilis je po engleskim medijima vec dogovorio transfer...ostali su jako teska meta, pogotovo u ovim uslovima gde se niko nece razbacivati milionima. Objektivno najvise fali jedan kvalitetan stoper, fali i to krilo koliko god tim sada izgleda dobro napred. Kada igras u 4 takmicenja paralelno ne mozes se osloniti na to da ce klinci kao Grinvud izvuci sezonu. Nije ni realno da prodjes sezonu bez povrede nekog od bitnijih, osim ako nisi Liverpul naravno. To su neke crne magije u pitanju...

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 07.07.2020
13:33

Ako se ne povredjuju, onda je bela magija :D

avatar
LUZERPOOL
Tuesday, 07.07.2020
13:54

Verovatno ce dovesti Gilisa ovo leto i to je to, za Sanco-a sam siguran 300% da nema sanse da ce doci u Junajted.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 07.07.2020
11:13