Ole, posle ovih poteza te navijači Junajteda još više vole!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 16.01.2019.
10:06
Izvor: Sportske.net

Pristalice ushićene, Ole Gunar Solskjer već povlači poteze u prelaznom roku, a jasno je da je u klub konačno stigao neko sa vizijom.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Mančester Junajted bi trebalo da se oslobodi par igrača ove zime.

Navijači su sa ovacijama pozdravili odluku Norvežanina da pusti Felainija koji ima unosnu ponudu iz Kine, videćemo kako će sve završiti, ali izgleda da Belgijanac nije jedini koji je na listi za odlaske.

U ovom trenutku, izgleda da će i Markos Roho koji se ponovo povredio otići u novi klub, Argentinac je odigrao samo dva meča u PL ove sezone, Solskjer izgleda na njega ne računa, vratio ga je iz Dubaija, a spekuliše se da njegov odlazak znači i da klub sprema teren za dolazak novog štopera.

Ali, Kulibali koji je prva meta teško da može da bude kupljen ove zime, navodno je Junajted želeo i Daglasa Koštu, no Juventus nema nameru da proda Brazilca do leta.

Solskjer insistira da pojačanja budu samo igrači koji mogu odmah da pomognu timu, izgleda da nije zainteresovan za Karaska jer je konkurencija u napadu jaka, klubu su potrebni defanzivci.



Kako rekosmo, ovo su pravi potezi posle dužeg vremena, zbog toga navijači obožavaju Solskjera, a sa ushićenjem je dočekana jučerašnja vest da je sada prvi kandidat da vodi tim u narednoj sezoni.

Junajted čeka duel sa Brajtonom, priča se da će Matić na odmor, da bi od prvog minuta novi menadžer mogao da gurne u vatru Andreasa Pereiru, a da bi meč mogao da počne Dalo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Martial11
Thursday, 17.01.2019
00:28

Fellaini, Rojo, Darmian out odmah

avatar
Skontov
Thursday, 17.01.2019
00:24

Drago mi je da ce ova dvojica mladih zaigrati u prvom sastavu. Da se konacno vidi koliko su talentovani.

avatar
koma73
Wednesday, 16.01.2019
21:30

Fergi i Ole... dobitna kombinacija

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 16.01.2019
12:58

Naravno da sam vise za D.Costu ali ni Carrasco nebi bio los jer igra sa obe noge.Moze da pokrije obe strane brz je odlican tehnicar a nebi bio ni skup uz to je i mladji.Herrera treba da igra na poziciji Matića a Pereira na isturenijeg CMF.Fellainiju je vrijeme da ide,dugo se i zadrzao a Roja mi je malo zao borben igrac ali povrede ga unistile. Ostaju samo Lindelof koji sada i nije toliko los i Bailly koji ostaju od stopera.Naravno da je potreban neko kao Koulibaly i to vec sada u zimskom prelaznom roku. Pa na ljeto onda da se dovede jedno vrhunsko desno krilo.

avatar
Antihepi
Wednesday, 16.01.2019
12:21

Обожавам га. Реално сагледава стање ствари у Јунајтеду. Од Роха нема вајде,доведен за релативно мали новац,али је више од половине времена у Јунајтеду недоступан због повреда. Не улива поверење. Клуб треба да се отараси Џоунса и Роха. Било би лепо кад би довели два нова штопера уместо њих. Једног млађег (Миленковић,Де Лихт) и једног искуснијег (Алдерверелд,Кулбали). Фелаинију хвала за све. Донео нам је много победа,много бодова,али једноставно нико га не види у овом "новом" Јунајтеду. Валенсија,Јанг,Дармијан такође треба да оду. Бољи десни бек мора да дође.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 16.01.2019
11:53

Janik, znas gde treba!