Ole nudi Pogbi stvar koju nigde ne može da dobije, Real spašava Matića?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 15.04.2019.
08:22
Izvor: Sportske.net

Novi manevar Junajteda u želji da spreče Pogbu da ode. Zidan ima ideju...

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Junajted je čvrsto rešen da zadrži Pogbu. Na sve načine pokušavaju da se odbrane od Reala, Francuz želi ogroman novac za potpis novog ugovora, a engleska javnost tvrdi da je to samo pritisak na klub da ga pusti u Madrid.

No, Solskjer navodno ne želi ni da pomisli da pusti Pogbu, jednostavno oko njega zasniva čitavu koncepciju tima u sledećoj sezoni.

Tako će Pogbi biti ponuđena traka, pošto kapiten Valensija kao slobodan igrač napušta klub.

Pogba je u odsustvu Valensije kod Murinja bio par puta kapiten, nije pomoglo da promeni ponašanje, pa ga je Portugalac ražolovao.

Ali, sa novim trenerom ima mnogo bolji odnos i ko zna, možda na kraju ostane na "Old Trafordu" pogotovo što ga ubeđuju da će biti uložen novac u igrače koji bi klub mogli da vrate u bitku za trofeje.

S druge strane, stižu vesti da je Real kontaktirao Vest Hem, da žele mladog Deklana Rajsa koji je i meta Junajteda. Podsetimo, ako ovaj fudbaler stigne na "Old Traford", neće biti mesta za našeg Nemanju Matića koji gleda ka istoku.

Današnji "AS" prenosi reči nekadašnjeg fudbalera, sada komentatora, Skota Minta, koji kaže da je Real razgovarao sa porodicom mladog igrača, Zidan navodno želi da Rajs bude zamena u rosteru za Markosa Ljorentea koji će napustiti klub...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 15.04.2019
13:55

Matic pitanje da li moze da zameni Rajsa u VH-u.

avatar
deki trbic
Monday, 15.04.2019
09:46

Matic polako ulazi u godine, a i jako je spor, puno mrljavi sa loptom

avatar
JC\'90
Monday, 15.04.2019
09:44

Rajs treba da dodje u Man Utd, kao i Sanco.

avatar
Anonymous Official
Monday, 15.04.2019
19:28

Sancho da Rajs ne

avatar
Mangus
Monday, 15.04.2019
08:55

1) kapitensku traku su nekada nosili igraci koji imaju liderske sposobnosti, koji znaju da povuku tim kada ide lose. Pogba je susta suprotnost tome. Covek ne resava meceve kada treba, gleda kako da bude atraktivan i marketinski isplativ.
2) Rajs je tek poceo da igra i sad treba da ode u Real gde ce odigrati mozda 20 utakmica u sezoni pored ostalih ala koje Real ima. Sto bi? Isto vazi i za Jovica, to su mladi igraci kojima trebaju minuti. Lako ce za godinu, dve ici i u Real i u Barsu i u Juve i u UTD...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 15.04.2019
08:35

Kakav Deklan Rajs...on je za West Hem,Lester i te takve klubove a ne za Real...nakon povezivanja sa igracima kao sto su Fekir,Pogba,Eriksen, Ndombele sad su spali na nekog Rajsa