Ole na ribanju, Junajted saopštio uslove prelaznog roka, "glava za glavu"!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 26.04.2019.
15:16
Izvor: Sportske.net

Šta će Norvežanin morati da učini tokom leta? Klub neće gomilati igrače, a mnogo pitanja je nerešeno. O čemu je Vudvord razgovarao sa Solskjerom?

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Glavna tema prelaznog roka biće Mančester Junajted. Iako Solskjer tvrdi da neće biti velikih promena, činjenica je da bi nekoliko igrača želelo da ode, uz Ereru, Matu i Valensiju kojima ističu ugovori.

Klub radi na transfer planovima, a Ed Vudvord je obavestio Solskjera da će imati novac, ali da sa druge strane mora da proda igrače kako bi dovodio nove.

"Đavoli" nemaju nameru da gomilaju fudbalere, na prodaju su Darmijan, Baji i Roho, a i dalje traje neizvesnost oko Pogbe i Lukakua.

Naime, Francuz hoće da ide, u Realu su uvereni da će Englezi prihvatiti ponudu od 150 miliona evra, a što se tiče Lukakua, on neće biti prvi napadač, preskup je da bi sedeo na klupi, ali teško je verovati da bi neko mogao da ga plaća desetak miliona evra godišnje.

Kako smo i pisali, na meti su Van Bisaka iz Kristal Palasa, Deklan Rajs iz Vest Hema, pominje se i Idrisa Gej iz Evertona, još uvek se traži štoper u koga klub mora da uloži veliki novac. Ali, Umtiti neće iz Barselone, Škrinjar i Kulibali su teške mete.

Još jedan defanzivac koji zanima Solskjera je Belgijanac Menije, desni bek Pari Sen Žermena, a u napadu sada se pominje Ričarlison ako ode Lukaku, i Daglas Košta iz Juventusa kao krilni napadač.

Džadon Sančo je teška meta, a nikome nije jasno kako će se Junajted otarasiti Aleksisa Sančeza. Novine ga sele u Inter, međutim jasno je, njegovih 25 miliona evra po sezoni neće platiti niko...



Inače, Vudvord je razgovarao sa Solskjerom, tražio objašnjenje za lošu seriju, ali ga tom prilikom i obavestio da će morati da drži kontrolu nad ekipom, u šta igrači ne veruju, posebno kad je Pol Pogba u pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola RED_DEVIL
Friday, 26.04.2019
17:12

Potreban je kompletan remont ekipe! Sto mislim da nece Solser napraviti ovog leta.. Dovesti Bisaku koji je super bek i Nevesa koji je strasan i naviknut na PL.. Nadam se da ce Solser napraviti ekipu.. Moramo u top 4 verujem da i dalje imamo sanse!

avatar
Nenadd
Friday, 26.04.2019
16:52

Prodati pogbu, de heu, freda, smolinga, i ovog zabara beka...dovesti 2 krila, 2 vezna stopera, desnog beka i golmana

avatar
Friday, 26.04.2019
15:48

Ovaj vec pred otkazom,a nije ni stigao...

avatar
Devil born 1878
Friday, 26.04.2019
15:24

Kad bi otisli pogba i sancez, psihicki bi ovo bio totalno novi tim

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 26.04.2019
15:22

Nema njima spasa, nijedan top igrac nece da ga trenira Smigl, jos ako izvise za LS mocice samo neke proseke da dovode i to pod uslovom da im ponude veliki novac. Murinjo bratina urnisao ih je da se ne oporave jos tri sezone.

avatar
Friday, 26.04.2019
15:20

Solser otkaz u prvih 6-7 kola seledece sezone...