Oglasio se predsednik Atletika - Šta je sledeći korak sa Koštom?

Autor: Milovan Longinov
utorak 12.09.2017.
14:59
Izvor: Sportske.net

Danas se pojavila vest, stigao odogovor iz Atletiko Madrida.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Predsednik Madriđana Enrike Serezo nije negirao dogovor sa Čelsijem, ali nije ni potvrdio transfer Dijega Košte koji je najavljen ranije danas.

"Ne mogu mnogo toga da kažem. Sve što znam je da Dijego Košta igrač Čelsija i da imamo još dosta vremena do januara kada nam ističe zabrana registracija. Dijego Košta ima klub i do januara nećemo raditi ništa",
tvrdi Serezo.

Ipak, veruje se da predsednik Atletika ne može javno da potvrdi dogovor, ali da nema dileme da je već postignut dogovor sa Čelsijem.

Procenjuje se da bi posao mogao da bude završen za 60 miliona evra.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Direktor Marjanovic
Tuesday, 12.09.2017
19:07

Ako je stvarno 60m to je sjajna cifra

avatar
Che Wolfasin
Tuesday, 12.09.2017
15:24

Mnogo je to za igrača na koga je čelzi otpisao.

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 12.09.2017
15:43

Pazi ovo. Celsi ga jeste otpisao, ali se tip ne pojavljuje u kampu Cobhamu, na treninzima ga nema. Tako da ga Celsi svake nedelje otkine za nedeljnu platu. Nece lik da dolazi u London i klub ga kaznjava platom. Bukvalno mu nista ne placaju, a on nigde ne igra. Jos mogu da ga tuze dodatno, jer ima obavezu da trenira, makar sa rezervama i tu mogu da izvuku novac. Tako da klub realno nije ni u kakvom gubitku, a igrac jeste i u finansijskom i u profesionalnom smislu, a pogotovu to sto se dogodine igra SP, a ugovor mu ne istice tako skoro. Na kraju kad pogledas, nije bas losa pozicija Celsija u ovim pregovorima.