Oglasio se Markec, ovim rečima se oprostio od Liverpula, stižu brojne reakcije navijača!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.02.2019.
23:23
Izvor: Sportske.net

Posle četiri i po godine nadanja da će uspeti da se nametne u Liverpulu, Lazar Marković se ove zime definitivno rastao od kluba sa ''Enfilda''.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Baš kao i prošle zime, kada je u poslednjim satima prelaznog roka otišao na pozajmicu u Anderleht, i ovoga puta se do poslednjih sati zimske pijace čekalo na rasplet oko Lazara Markovića.

On se sada preselio u Fulam, gde će do kraja ove sezone igrati zajedno sa Aleksandrom Mitrovićem i taj transfer ozbačio je i kraj saradnje sa Liverpulom koja je počela još u leto 2014. godine, kada je Marković stigao na ''Enfild'' iz Benfike za 22.5 miliona funti.

Rastanak sa Liverpulom je obeležio i na Tviteru porukom koju je večeras objavio na svom nalogu.

''Bila je čast što sam bio član takvog, legendarnog kluba. Veliko hvala svima u Liverpulu, bilo je zadovoljstvo. Srećno'', poručio je Marković, a onda su u velikom broju počele da stižu reakcije navijača Liverpula.

Oni većinom uzvraćaju popularnom ''Markecu'' na lepim željama, žele mu mnogo više uspeha u nastavku karijere, počev od Fulama, uz žal što tokom boravka u Liverpulu nije uspeo da se nametne.
-
-
- - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wizard08
Sunday, 03.02.2019
11:12

Dobar je markec momak,srecno laki i sve najbolje.

avatar
Liverpul Crna Gora
Sunday, 03.02.2019
01:14

Zna fudbal da igra, opet ce se pricati o njemu, zivi bili pa vidjeli

avatar
Stabber
Sunday, 03.02.2019
03:03

Da je dovoljno dobar, igrao bi umesto Šaćirija.

avatar
Стефан Стојанчевић
Monday, 04.02.2019
18:05

nikad nisu bile njegove igracke spospobnosti razlog to sto nije igrao u liverpulu tj za prvi tim vec njegov karakter i disicplina,a sto se sacirija tice nebi ni on nikad uspeo u pl da nije vise provodio u teretani nego kod svoje zene u krevetu veruj mi :D