Oglasio se Konte, hoći li kupovati na zimu?

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 21.12.2017.
19:26
Izvor: Sportske.net

Italijan se dotakao i prelaznog roka.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Menadžer Čelsija Antonio Konte na današnjoj konferenciji za medije progovorio je i o potencijalnim pojačanjima u zimskom prelaznom roku.

Nije tajna da Italijan smatra da nema dovoljno igrača, pre svega to dokazuje konstantnim izostavljanjem Mičua Bačuaija, u koga posebno nema poverenje u važnijim mečevima.

"Kao što znate, preferiram da o svemu tome najpre pričam sa klubom i da pronađemo najbolje rešenje za tim. Ako se ukaže šansa da pojačamo ekipu u više aspekata, mislim da bi to bio dobar potez. Mislim da će i klub učiniti isto ako nam se ukaže takva prilika", rekao je Konte.

Čelsi je odustao od trke za titulu, Mančester siti beži čak 14 bodova, pa je cilj jedno od prva četiri mesta i što bolji plasman u Ligi šampiona, a prvi rival, u osmini finala je Barselona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 22.12.2017
14:05

za Englesku ima Conte dovoljno da bi bio medu cetri tu spora nema a u LP nek se nitko ne naljuti ispadaju ovako i onako City je od davno prvak tako da mogu spremati lagano ekipu za iducu godinu

avatar
jv
Friday, 22.12.2017
13:12

Imaju mali broj igrača, a i Konte je izbacio Luiza. Čelziju treba bar pet kvalitetnih pojačanja da bi sledeće godine bili kandidat za titulu. A izbacivanju Barselone se nadaju samo navijači, realnima je jasno da su šanse veoma male.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 22.12.2017
01:26

Celzi mora da doda kvalitetno krilo uz Azara ,Pedro i Willian polahko ulaze u godine i sve manje i manje pruzaju svoj kvalitet Celziju .Karasko bi bio idealan zna se sa Azarom iz Belgije plus mlad igrac sto je bitno za buducnost.Jedan bek isto bi legao kao konkurencija Alonsu tipa Sandro .Znaci bek ,krilo i mozda stoper ako Luiz ode mada ne vjerujem da ce Celzi da ga proda bar ne do kraja sezone.Na ostalim pozicijama smo solidno pokriveni .Drinkwater i Bakayoko su dosta potcjenjeni ne treba zaboraviti da su i jedan i drugi bili vazni faktori u Monako odnosnu Lesteru a oba tima su bili sampioni u Francuskoj odnosno Engleskoj.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 21.12.2017
23:27

Treba kupovati samo one koji mogu igrati i Ligu Sampiona! Mahrez recimo za krilo i nekog veznog mozda RLC da se vrati a ni Zouma nije na odmet pogotovu ako Luiz ode

avatar
TrTaVrTaGuZiCoM
Friday, 22.12.2017
14:12

Slazem se. Samo cisto jedna digresija. Konte bar tako pisu zvanicno trazi (Van dajka i Bonucija). Jedan nece tamo vec je rekao a drugi je tek presao u Milan. Da bi jedan od dvojice dosao, mora Luiz da ode, ok, ali treba da sjedne na klupu ili jedan aspilikueta koji igra svaki min i ove i prosle sezone, Rudiger reprezentativac Njemacke koji se bori za mjesto CB (Boateng, Humels) u godini SP, Kejhil (reprezentativac Engleske). Ovdje Kristijansen je vec rotation, a sta bi bio dolaskom jednog od ove dvojice. Obamejang... Ima Moratu devetku, kao kupuje jos jednu. Prvo svi znamo da sa dvije nece igrati, a da Obamejang igra krilo (sto moze) a da li ce on dobacivati lopte Morati, a moze da igra u dobrim klubovima glavnog dasu? Znaci, ovo nisu pojacanja Chelsea... To je Zaha, i to ako je pametan nece naravno, jer moze da igra prvog spica u bar trecinu ekipa u PL... zasto bi izigravao neku zamjenu? Tako da, ne znam za koga su ove vijesti, covjek je rekao da ce pricati sa upravom da se dovede neko, znaci nista od zvucnih u Chelsea. Pozdrav.

avatar
Thursday, 21.12.2017
21:06

Sada kad moze sam odlucivati nadam se najbolje :)

avatar
NikkiCFC
Thursday, 21.12.2017
21:00

Po meni nema bas nekog smisla dovoditi recimo sad Sandra, Aubu jer nemaju pravo da igraju LS tako da uopste ne bih bio uzbudjen da dodju kao sto bih bio da dodju preko leta. A ovi ostali koji bi smeli da igraju Zaha, Marez, Bertrand ne bi povecali kvalitet kluba. Ako Luiz ode dovesti kao zamenu Van Dajka i jos jedan levi bek nam je neophodan. Mada ajde recimo Sandro igra PL a Alonso LS.

avatar
hazardinho
Friday, 22.12.2017
09:36

Zasto mislis da Zaha, Marez i Bertrand ne bi povecali kvalitet? Sva trojica po meni vrlo korektni igraci, pogotovo nama bi trebali da su dobri jer nemamo zamene za igrace u prvoj postavi :)

avatar
Blackmamba24
Thursday, 21.12.2017
20:56

Mora da kupuje, Barselona se moze proci, a i sto da ne napadnu neki kup, neko krilo je neophodno kao i bek

avatar
FanUnited
Friday, 22.12.2017
13:28

pre ove sezone united osvajao kupove a vi navijaci celzija ste govorili da su to miki maus kupove a sada karma se vratila i sad naslonujete se na miki maus kupove dabi spasili sezonu...

avatar
Žan-Žak Ruso
Thursday, 21.12.2017
20:53

Opet kupovina, pa naravno, kako drugačije. Još ljetos sam ovde napisao, kako je Čelzi doveo Moratu i nekoliko panjeva sa njim za 200 miliona, a onda se javilo nekoliko fanova Čelzija koju su osuli paljbu uzdižući Rudigera, Bakajoka i Popivodu neba. Samo sam NikiCFC i još ponekom rekao da znam proceniti igrače i evo potvrde...opet moraju kupovati. :-)

avatar
Thursday, 21.12.2017
23:18

Bakajoko je masina ali za ostale ne treba ni biti neki strucnjak da procenis da su panicne i precenjene kupovine. Logicno da ne moze Drinkvoter cuvati Inijestu ili da se Rudiger smatra inteligentnim stoperom.

avatar
Žan-Žak Ruso
Saturday, 23.12.2017
00:24

Jesam naravno. I mogu ti reći da on pored Kantea izgleda kao žaba sa loptom. Smatram, da pored jednog Kantea, ne treba da igra jedan Bakajoko, već jedan kreativniji igrač koji bi ubrzao igru Čelzija. Bakajoko i takvi profili igrača (izuzev, kao rezerve) Čelziju ne trebaju ništa.

avatar
Friday, 22.12.2017
18:49

Jesi gledo i kako Bakajoka u Celsiju, realno? Ili si samo cito iz novina.

avatar
Žan-Žak Ruso
Friday, 22.12.2017
11:27

Bakajoko mašina? U pravu si, ali za dobrog fudbalera treba ipak čovek sa mozgom, a ne samo trčeće meso.

avatar
Стерлинг Арчер
Thursday, 21.12.2017
23:27

Celzi je mnoge igrace prodao da bi te pare obezbedio - Oskar Kosta Matic Ake itd. Ne gledas realno. A Popivodu niko ovde nije shvatio kao ozbiljno pojacanje

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 21.12.2017
20:49

Mora neko umesto Pedra i Vilijana pod hitno, odigraju dobro tri utakmice, posle se ne vide naredna dva meseca. Nema mnogo opcija na toj poziciji, Martins iz Sportinga mi deluje kao dobar igrac, na menadzeru razbija. I levi bek mora da se uzme, Alonso je veoma dobar za novac za koji je kupljen, ali ne dovoljno dobar za najvece ciljeve.

avatar
sikser1
Friday, 22.12.2017
07:59

''na menadzeru razbija''?

avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 22.12.2017
22:39

Znam da nije merodavno, ali priznaj da je dosta realna igrica.

avatar
Jasminn
Friday, 22.12.2017
11:36

Pusti ti kakav je ko na menageru. Da ti vidis kakav je Messi bio panj na menageru 2003