Oglasio se Isko, ovo mu neće oprostiti?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.02.2019.
09:38
Izvor: Sportske.net

Vrlo jasno, čini se da posle ovoga nema nazad...

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Nema mira u Realu, nakon što je nekadašnji fudbaler "Los Blankosa" Ruben de la Red rekao da svako mora da se bori za mesto u timu i da niko nema zagarantovanu poziciju, pa tako ni Isko, oglasio se Andalužanin.

"Slažem se sa Rubenom, samo problem je kada ne dobijate istu šansu kao ostali fudbaleri. Napred Madrid", napisao je Isko na Tviteru.

Veća optužba nije potrebna, on smatra da Solari namerno ne posmatra njega kao ostale igrače, odnosno da nije dobio priliku da pokaže da li zaslužuje mesto u timu.

Neke interne priče koje su procurele iz Reala u medije kažu da Solari jednostavno smatra da je Isko predebeo i nespreman, da na treninzima ne pokazuje volju da se nametne, a zanimljivo da većina saigrača misli isto, pre svih kapiten Ramos.

Jasno, ovo se ne može proveriti, tek španski reprezentativac nije u planovima Argentinca, videli smo i u El Klasiku, u ovom trenutku on je baš daleko od tima. Ispred njega su svi vezisti, pa i Ljorente, nije uziman ni u jednoj kombinaciji da počne u El Klasiku.

AS je otišao toliko daleko da tvrdi da je on 19. igrač kod Solarija i da je i Perez bez obzira ko bude trener spreman da ga proda, ili radije ubaci u sporazum za Azara, što će Isko navodno odbiti. Moguća je zamena za Dibalu, ali u Juventusu smatraju da Argentinac vredi više, pa je i to neizvesno.

Iz Madrida gledaju ka Gvardioli, cena je 100 miliona evra, a poznato je da Pep voli takve igrače pa neće biti čudo ako sruši klupski rekord i dovede Iska.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Friday, 08.02.2019
19:19

Ako je Solario ovo stvarno izjavio svaka mu čast.Ovaj Isko kao da je Brazilac igra sve na neku ljepotu poteza i previše komplikuje u pokušaju da izmisli toplu vodu.Daj gol covece boli me briga da li je majstorija ili zicer gol je gol.Vuče se po terenu ali u jednoj stvari mu moram odati priznanje ima najbolju kontrolu lopte na svetu uz Mesija trenutno.

avatar
NikkiCFC
Friday, 08.02.2019
15:58

Oticice iz Reala, nikakav problem ni za Real ni za njega.

avatar
Martial11
Friday, 08.02.2019
12:25

Ovaj Isco je nezadovoljan otkako je presao u Real, pa bratko napusti klub, nemas sta tu trazit

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 08.02.2019
11:16

Isko ne vredi preko 50 mil.€.

avatar
Anonymous Official
Friday, 08.02.2019
19:37

Ti ne vrijedis nista

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 09.02.2019
02:10

Nekome vredim. Jedino maloumnima ne vredim nista.