Ofanziva na Mitrovića - Počeli pregovori!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 22.12.2017.
17:06
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Mitrović bi uskoro mogao da napusti Njukasl.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Rafael Benitez nije mnogo davao šanse Aleksandru Mitroviću u Njukaslu, više je bio za opcije u kojima je španski fudbaler i njegov sunarodnik, Hoselu.

Mitrović ni ove ni prošle godine nije bio u prvom planu, mnogi će reći da stagnira jer ne igra dovoljno u Premijer ligi, pa je transfer nešto što se samo nameće.

Partizan se dovodio u vezu sa ovim fudbalerom koji je nekada branio boje crno-belih, ali će sportski direktor Ivica Iliev i ostatak uprave morati dobro da se pomuči ukoliko želi srpskog reprezentativca, jer za njega ima interesovanja i to iz Premijer lige.

Kako se danas piše u Engleskoj, Vest Bromvič je krenuo u ofanzivu na srpskog fudbalera.

Pardju koji je svojevremeno bio menadžer Njukasla želi našeg napadača u svom timu koji ima velikih problema sa napadom, postigli su svega 13 golova ove sezone.

Njukasl traga za još jednim napadačem, a ukoliko se dogodi da ga dovedu, to će sigurno značiti i odlazak Aleksandra Mitrovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gangula 2.0
Friday, 22.12.2017
19:51

Bolje Mitroviću da ode u WBA.Tamo će biti prvi pik!!!!!A da budemo iskreni WB-uu je najpotrenniji neki napadač.n☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

avatar
Z
Friday, 22.12.2017
18:39

I wba nema sta da trazi....sa onom ekipom od 20 stopera i 15 zadnjih veznih ni Mesi ne bi pomogao. Ako ima sanse za WH to bi bila prica (kaobsro sam vec rekao, da spusta loptu krilima)

avatar
obradovicv
Friday, 22.12.2017
18:29

Samo nek predje bilo gde u PL gde ce igrati prvu postavu