Oduševio navijače Arsenala, već odlazi i to u jedan od najvećih svetskih klubova!?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 23.01.2020.
18:51
Izvor: Sportske.net

Hoće li uprava "Gunera" dozvoliti ovakav rasplet?

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Stigao je letos Gabrijel Martineli u redove Arsenala, ali je njegov transfer ostao u senci ostalih, kako je od starta bilo jasno da će mladi Brazilac pre svega biti zalog za budućnost.

Ipak, počeo je da dobija priliku kod Emerija i da oduševljava, tresao je mreže u Ligi Evrope i kup takmičenjima i počeo je da skreće sve veću pažnju na sebe.

Nakon suspenzije koju je zaradio Obamejang i novi trener Arteta mu je ukazao ozbiljniju šansu u Premijer ligi, ovaj mu se na poverenju zahvalio sjajnom partijom u londonskom derbiju.

Bio je strelac izjednačujućeg pogotka u duelu sa Čelsijem na "Bridžu", pretrčao je gotovo čitav teren, bacio je Kantea na kolena i rutinski matirao Kepu, a sve to uz činjenicu da je Arsenal u tom trenutku imao igrača manje.

Postigao je 10 golova u dresu Arsenala ove sezone i prvi je tinejdžer kojem je to pošlo za rukom od Nikolasa Anjelke, navijači su oduševljeni, Brazilac je gotovo jedina svetla tačka u ovoj turbulentnoj sezoni.

martineli

Ipak, kad god se na fudbalskoj mapi pojave talentovani Brazilci, probudi se i interesovanje madridskog Reala.

Prema pisanju pojedinih medija sa Ostrva, tako je i Gabrijel Martineli postao interesantan "Los Blankosima" i navodno su spremni da za njegove usluge daju 60 miliona evra!

Arsenal ne želi da ga pusti, spremaju mu i novi ugovor kao nagradu za dobre partija, ali i u nadi da će odbiti interesovanje iz Madrida, on trenutno zarađuje oko 12 hiljada evra sedmično, očekuja ga trostruko veća plata.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Friday, 24.01.2020
10:32

Ko god pocne da zaigra odmah ga povezuju sa Realom :D

avatar
GoHardV3
Saturday, 25.01.2020
18:11

Ja mislim da ce Martineli biti kapiten Arsenala i da ni za kakve pare nece preci u Real, i to kao navijac Reala kazem. Arsenal je institucija a Martineli ima sve da vodi taj Arsenal do uspeha.

avatar
Obican gradjanin
Thursday, 23.01.2020
22:21

Nije bacio Kantea na kolena, nego se čovek otkliznuo. Bar malo poštovanja prema igraču kakav je Kante.