Oduševio navijače Arsenala, već odlazi i to u jedan od najvećih svetskih klubova!?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 23.01.2020.
18:51
Izvor: Sportske.net

Hoće li uprava "Gunera" dozvoliti ovakav rasplet?

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Stigao je letos Gabrijel Martineli u redove Arsenala, ali je njegov transfer ostao u senci ostalih, kako je od starta bilo jasno da će mladi Brazilac pre svega biti zalog za budućnost.

Ipak, počeo je da dobija priliku kod Emerija i da oduševljava, tresao je mreže u Ligi Evrope i kup takmičenjima i počeo je da skreće sve veću pažnju na sebe.

Nakon suspenzije koju je zaradio Obamejang i novi trener Arteta mu je ukazao ozbiljniju šansu u Premijer ligi, ovaj mu se na poverenju zahvalio sjajnom partijom u londonskom derbiju.

Bio je strelac izjednačujućeg pogotka u duelu sa Čelsijem na "Bridžu", pretrčao je gotovo čitav teren, bacio je Kantea na kolena i rutinski matirao Kepu, a sve to uz činjenicu da je Arsenal u tom trenutku imao igrača manje.

Postigao je 10 golova u dresu Arsenala ove sezone i prvi je tinejdžer kojem je to pošlo za rukom od Nikolasa Anjelke, navijači su oduševljeni, Brazilac je gotovo jedina svetla tačka u ovoj turbulentnoj sezoni.

martineli

Ipak, kad god se na fudbalskoj mapi pojave talentovani Brazilci, probudi se i interesovanje madridskog Reala.

Prema pisanju pojedinih medija sa Ostrva, tako je i Gabrijel Martineli postao interesantan "Los Blankosima" i navodno su spremni da za njegove usluge daju 60 miliona evra!

Arsenal ne želi da ga pusti, spremaju mu i novi ugovor kao nagradu za dobre partija, ali i u nadi da će odbiti interesovanje iz Madrida, on trenutno zarađuje oko 12 hiljada evra sedmično, očekuja ga trostruko veća plata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Friday, 24.01.2020
10:32

Ko god pocne da zaigra odmah ga povezuju sa Realom :D

avatar
GoHardV3
Saturday, 25.01.2020
18:11

Ja mislim da ce Martineli biti kapiten Arsenala i da ni za kakve pare nece preci u Real, i to kao navijac Reala kazem. Arsenal je institucija a Martineli ima sve da vodi taj Arsenal do uspeha.

avatar
Obican gradjanin
Thursday, 23.01.2020
22:21

Nije bacio Kantea na kolena, nego se čovek otkliznuo. Bar malo poštovanja prema igraču kakav je Kante.