Oduševio minule sezone, već ovog leta napušta "Kamp Nou"!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 02.07.2018.
20:47
Izvor: Sportske.net

Pouzdani izvori prenose da je ponuda već prispela na adresu katalonskog kluba.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Kako prenosi Alfredo Martinez, čovek koji je vrlo dobro upućen u dešavanja oko fudbalskog kluba Barselona, na adresu prvaka Španije stigla je ponuda za Brazilca Paulinja.

Ovaj 29-godišnji fudbaler je minulog leta pojačao Barsu iz redova kineskog Gvangžu Evergrandea.

Uprava katalonskog kluba je za njegove usluge Kinezima platila 40 miliona evra, mnogima nije bilo jasno zašto Barsa troši toliko novac na fudbalera koji je svojevremeno proglašen kao promašaj Totenhem Sparsa i čija karijera je nakon "Pevaca" išla silaznom putanjom.

Ipak, za Paulinja je uvek bilo mesta u reprezentaciji Brazila, Barsa je prepoznala njegov kvalitet i angažovala ga minulog leta, ispostavilo se da su napravili sjajan potez.

On je na 49 nastupa u dresu "Blaugrane" upisao devet golova minule sezone, bio je odličan posebno na početku sezone i posebno u Primeri, a odlične partije u dresu Barse kupile su mu i mesto u startnih 11 Brazila na Mundijalu.

Sada je navodno na adresu Barse stigla ponuda od 50 miliona evra za njegove usluge i sam fudbaler je, prema informacijama koje prenosi Martinez, zainteresovan. Nije poznato ko je poslao ponudu.

Martinez prenosi i da bi Barsa mogla da prihvati ovu ponudu, kako bi se na taj način otvorio prostor za dovođenje Artura iz Gremija, a Katalonci bi sakupili i novac za angažovanje Frenkija De Jonga iz Ajaksa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Taribo West
Tuesday, 03.07.2018
09:11

Gluposti! Siguran sam da Paulinjo i Rakitić ostaju. Artur je mlad igrač koji dolazi iz Brazila i pitanje je kako će se snaći. On može da bude tek druga zamena u veznom redu.

avatar
Uncle Fester
Tuesday, 03.07.2018
07:51

Ovaj igrač mora da ima vrlo uticajnog menadžera jer ovu gimnastiku sa transferima ne može da izvede bilo ko! Sada je jasno da je dolazak u Barsu bio samo usluga njegovom menadžeru jer realno Barsa nije imala potrebu za Paulinjom a još manje nije imala toliku potrebu da bi za njega dali 40 miliona. Neka skrivena igra je u pitanju, vjerovatno će taj isti menadžer da dovede u Barsu nekog ekstra talenta koga zastupa.

avatar
Robert Bob Paisley
Tuesday, 03.07.2018
01:02

Niko nece dati 50 miliona za Palunija. Zato u tekstu i pise da se ne zna koji klub je poslao ponudu.

avatar
V84
Tuesday, 03.07.2018
00:02

Ne znam samo koga je to odusevio... Skroz pBarsinen igrac bez i jednog adekvatnog za barsu. Koliko god ja obozavao mesijevu magiju na terenu toliko smatram da mu se treba stati na rep sto se tice mesanja u dovodjenje igraca. Leteli bi kod mene u paketu sa paulinjom suarez i pike dok jos moze da se uzme neki evro za njih. Barsine rupe u prvoj postavi.

avatar
Rise up
Monday, 02.07.2018
22:51

Pa bas da je Paulinjo odusevio- nije. Na velikim utakmicama je podbacio.

avatar
Mr Tixma
Tuesday, 03.07.2018
09:26

Mec u Madridu, pobeda Barse nad Realom 0:3, odigrao perfektno. U drugom delu sezone je manje igrao i bio je slabiji jer ga je umor stigao s obzirom na to da je sezona u Kini bila u toku kada je dosao u Barsu. Dakle, samo bez povrsnih ocena.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 02.07.2018
21:17

Mozda ne moraju da ga prodaju al prvu postavu ne sme da igra nikako.

avatar
NikkiCFC
Monday, 02.07.2018
21:01

Bas da vidim ko ce za njega da da 50 miliona.

avatar
Jasminn
Monday, 02.07.2018
20:54

Ako on ode, ne mora otici Mina. Po meni bolje prodati njega nego Minu

avatar
Brainless
Monday, 02.07.2018
21:17

Ne razumem jedno...jel Barsa želi ili mora da proda Minu...

avatar
Jasminn
Tuesday, 03.07.2018
00:24

Imas pravo imati 3 igraca izvan Evrope. Oni vec imaju 3. Kad dodje ovaj Artur iz Gtemina to su 4. Znaci iedan je visak. Bilo je da ce ovaj iz Gtemija dodji kasnije. Sad kako im treba veznjak umjesto Inijeste zele ga sto prije. Jednog se moraju rjrsiti. Na koji nacin i koga to je do njih. Pozajmiti nekom jednog ili prodati. Ako nekog pozajmis opet slijedece godine pojavit ce de isti problem.

avatar
Matara
Monday, 02.07.2018
21:51

Bas to. Mina je solidan samo mu trebaju minuti. Vermalena da prodaju ili Umtitija onaj je isto rupa samk je jak. Dovesti Lenglea iz Sevilje i zadrzati mozda Marlona. A na sredini najbolje bi vratiti Thiaga i mozda dati sansu Rafinhi,njihova su deca,imaju kvaliteta,samo ih muce povrede.