Odoleli, odbijena strašna ponuda Barse!

Autor: Nikola Miloradović
subota 09.02.2019.
12:47
Izvor: Sportske.net

Ovim potezom su pokazali svoje ambicije.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, Barselona je zagrizla za štopera Intera Milana Škrinijara.

Slovak je na radaru brojnih klubova, jedan je od najstandardnijih među "Neroazurima", jasno je da je vrlo bitan za ekipu sa "Meace".

Tražio ga je i Mančester junajted, ali je navodno Barsa napravila i konkretne korake.

Naime, Katalonci su ponudili Ivana Rakitića "Neorazurima", kako bi ih odobrovoljili da posluju i smanjili cenu za Slovaka.

Ipak, dobili su negativan odgovor, Inter ne želi da se odrekne talentovanog štopera.

Pisalo se da ga cene na oko 80 miliona evra, ali bi i to uskoro moglo da se promeni, kako je bivši igrač Sampdorije navodno veoma blizu potpisivanju novog ugovora sa Interom.

Želi uprava ekipa iz Milana da ga zadrži u svojim redovima što duže, daće mu poboljšani ugovor do 2023. godine, a pritom će mu izbrisati i otpusnu klauzulu, što ih stavlja u jako dobru poziciju.

Barsa na sve načine pokušava da pojača zadnju liniju, Pike nije ono što je bio, Umtiti sve češće ima problema sa povredama, angažovali su Murilja do kraja sezone i mlado Todiba za budućnost, a žele i jednog relativno mladog i kvalitetnog štopera, želje su pomenuti Škrinijar i Matis de Liht.

Obe mete će biti izuzetno skupe, ali se čini da je Holanđanin dostupniji od Slovaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Sunday, 10.02.2019
19:38

Ako cemo realno decko vrijedi toliko

avatar
No rules
Saturday, 09.02.2019
14:49

Barsa je trenutno jaca i organizovanija, ali Inter je u proslosti njima uzimao najbolje igrace. Od legendarnog Helenija Herere, Luisa Suareza, preko Ronalda i Etoa koji jeste dosao kao kusur za Ibru, ali ubrzo su se pokajali za njega. Svi navedeni su ostavili dubok trag u plavo crnom dijelu Milana. Skrinar je nosilac ovog kluba i Suning ga nece pustiti ni za kakve pare.

avatar
Rasel Krou
Saturday, 09.02.2019
15:55

Bolje je Skrinijaru da ostane u mrtvom Interu, da mu karijera prodje bez osvojenog trofeja. Najjadniji klub u Evropi trenutno.

avatar
Urossi
Sunday, 10.02.2019
15:17

Haha boli te tripleta druze moj.

avatar
Rasel Krou
Saturday, 09.02.2019
20:02

Realu nikada nisu pripisane titule koje nije osvojio na terenu. Nema vece sramote u svijetu sporta nego da dobijes a ne osvojis trofej tako da je sramota tvoja.

avatar
No rules
Saturday, 09.02.2019
18:13

A sta ti znas. Reala je proslavio ozloglaseni general Franko. Sramota je za koga navijas.

avatar
The_Matrix
Saturday, 09.02.2019
14:48

Cene na 80, a vec odbili takvu ponudu. Iz kluba su rekli da ni 100 miliona nije dovoljno sto znaci da nije na prodaju i da se ne razmislja o tome. Tih 80 miliona ga mozda vi cenite jer uvek imate neke vesti o Interu koje niko drugi ne pise

avatar
Oldboy
Saturday, 09.02.2019
15:36

Zaboravili da napišu 80 mil plus Rakitić, možda su ti mislili, a vidiš kako nas tretiraju kad svaki sociopata može da piše u komentarima šta hoće i to se po difoltu bez cenzure odobrava, a o lopovima napišeš nešto malo u negativnom kontekstu, odmah nije u skaldu s propisima, ne znam za tebe, ali ja sam se već navikao