Odluka sledeće nedelje, Alegri tražio tri igrača, ako ne bude dogovora naslednik se zna!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 25.04.2019.
11:49
Izvor: Sportske.net

Maks Alegri vidi tri pozicije u timu kao problematične, Portugalac razočaranje, prodaja će biti, ali iako ima novac, Juventusove mete su preambiciozne...

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Konačni dogovor između Juventusa i Alegrija o novom ugovoru trebalo bi da usledi za deset dana, odnosno posle meča sa Interom.

Juve je odbranio titulu, Maks Alegri je osvojio šesti skudeto, počeo je sa Milanom, nanizao pet sa Juventusom, jedini čovek sa više titula od njega u istoriji je Trapatoni koji je slavio sedam puta (šest puta sa Juventusom, jednom sa Interom).

Alegriju bi ugovor koji ističe narednog leta bio produžen za dve godine, osam miliona po sezoni, novac nije problem, ali evo šta je tražio od kluba, kada su pojačanja u pitanju.

On hoće štopera, desnog beka i jednog centralnog vezistu, pored Ramzija koji je već stigao iz Arsenala.

Što se štopera tiče, Manolas za koga treba platiti klauzulu je najrealnija opcija, ostale mete poput Varana su nerealne.

Što se desnog beka tiče, Alegri je razočaran Kanselom koji je plaćen 40 miliona. Mnogi kritikuju trenera Juventusa koji mu nije pružio šansu od početka protiv Ajaksa, ali i kada je bio na terenu, Kanselo nije učinio ništa. Problem je u njegovoj nesposobnosti da se brani, u ofanzivi je odličan, ali Alegri smatra da ništa nije napredovao kada je odbrana u pitanju. Pojavio se Junajted, ali i Barselona koji bi želeli Portugalca, Juve bi mogao da zaradi, ali se postavlja pitanje zamene. Navodno su se raspitivali oko Menijea iz Pari Sen Žermena, Alderveirelda iz Totenhema koji košta 30 miliona, a može da igra i štopera i desnog beka. Jedna od opcija je i Darmijan, ali čini se da u klubu nisu baš uvereni da bi bivši kapiten Torina bio od pomoći.

Što se tiče centralnog veznog igrača, san je Pogba, ali verovatno nedosanjani, mada će Juve teško i do Iska. Oni imaju ponude za Pjanića od Reala i PSŽ, ali one nisu 100 miliona koliko traže "Bjankoneri".

Pitanje je da li bi mogli da zamene Pjanića, jedna od ideja je novac i Kuadrado za Sergeja, ili čak Gundogan, kome sledeće godine ističe ugovor sa Sitijem i koji traži 9 miliona po sezoni. Juve to može da plati, ali pitanje je obeštećenja.

Šta je sa napadom?

Pominje se Kjeza, međutim, Alegri ne želi da gomila igrače, tek prodajom Dijega Košte bi se otvorilo mesto za mladog fudbalera Fiorentine. Ostaju Ronaldo, Bernadeski, Kin i Mandžukić. Vraća se Iguain koga žele ponovo negde da proslede, mada je moguće da Mandžukić ode u Kinu, a da "Pipita" ostane kao rezerva Kinu koji bi trebalo da bude vođa napada.

Sve u svemu, Juventus ima dosta opcija, može da proda nekoliko igrača i potroši novac na tri ili četiri skupa pojačanja, ali pitanje je da li mogu da uzmu one najbolje...

Ako se Alegri ne dogovori sa Juventusom, prva meta kluba biće bivši trener koji je započeo niz, Antonio Konte, nekadašnji kapiten i čovek koji je posle dva sedma mesta Juventus doveo do tri titule prvaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kiddo
Thursday, 25.04.2019
14:51

ovaj ce nas saraniti, pre ce psg uzeti ligu sampiona negu juve sa alegrijem

avatar
Japanac
Thursday, 25.04.2019
14:49

Cancelo mozda i najbolji igrac Juventusa ove sezone...

avatar
DEL PIEROO
Thursday, 25.04.2019
14:03

Iguain nek ostane kod nas, Kansela ne treba prodavati lik igra kao da je Ronaldo iz Mancestera kad mu je dan nije on kriv sto Alegri od takvog igraca ocekuje da se brani 80 min i za 10 min nesto da uradi u napadu,on ako ode otici ce jer je lajkovao komentar na indtagramu Alegriout, kao fudbaler je odlican voleo bih da Alegri ode ali samo pod uslovom da dodje ofanzivan trener kakav Konte..

avatar
100kr
Thursday, 25.04.2019
12:41

Vidim Dybalu su vec prodali po vama ne sponinjete ga nidje

avatar
Jelena Renovcevic
Thursday, 25.04.2019
12:31

Sta ste zapeli sa Diego Kosta kad on igra u Atletiku. Za Juve igra Daglas Kosta.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 25.04.2019
12:08

Kanselo jednako Konti. Kansi Kontelo.