Odluka o Grujiću, hoće li pasti dogovor o transferu?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 04.02.2019.
12:12
Izvor: Sportske.net

Odluka nije daleko.

EPA-EFE/CLEMENS BILAN
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Povezane vesti

U Herti su prezadovoljni Markom Grujićem.

Srpski fudbaler igra sjajno u Berlinu, u Liverpulu to pomno prate, a zanimljivo da je trener Herte nekoliko puta istakao da otkako je u klubu nije video boljeg vezistu.

Sportski direktor Mihael Prec je rekao da klub radi na tome da zadrži i naredne sezone Marka Grujića.

"Veoma smo zadovoljni onim što vidimo za Grujića. Razgovaraćemo sa ljudima u Liverpulu, želimo ga i naredne sezone", rekao je on.

"To je naš cilj, bili bismo srećni da napravimo još jedan korak ka tome"
, istakao je Prec.

Možda bi kupovina bila sjajno rešenje za Marka koji u Liverpulu teško da može da dobije šansu...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomblibui
Tuesday, 05.02.2019
00:09

Pored ovako lošeg Šaćirija, Lalane i Henderson, Gruja bi sigurno imao mesto u timu. A i Keita je razočarao.

avatar
Brainless
Monday, 04.02.2019
15:28

nema ništa od kupovine, a zašto može teško da dobije šansu?! Koje su to zvezde koje ga sprečavaju makar u rotaciji da igra, zamolio bih za odgovor redakciju pošto sam veliki fan LFCa i voleo bih da konačno ukapiram zašto ovakav Gruić po vašem mišljenju nema mesta u LFCu

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 04.02.2019
23:00

Pa nista oni za njega nisu lose napisali,sem da mu je bolje u Herti,sto je ocigledno,ljudi veruju u njega,on igra standardno,napreduje iz utakmice u utakmicu,a da se vrati u Liverpul opet da bude u nekoj rotaciji i to pitanje kojoj ,da igra svaku trecu utakmicu njemu se ne isplati on ce da nazaduje opet tako da to bi bilo pogubno po njega i to je cinjenica.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 05.02.2019
08:26

Ja se slazem a i tvrdim da Liverpul nema neku kvalitetnu sredinu ili igrace koji su toliko bolji od Grujica,ali da su sa vecim iskustvom i namazaniji to stoji,a ja ti kazem i da se vrati on nece dobiti pravu sansu,videces,jer on i ono sto je igrao dok je bio,on je dobijao pohvale,navijaci ga gotivili,hvalili,ali nista vise od toga,tako da verujem da bi sad bila ista prica,a moj komentar da ostane u Herti je zbog njega,sad mu se lomi da igra i siguran sam da ga veci klub ceka u buducnosti ne mora on sad posto poto da se vraca u Liverpul zato sto je veliki klub ,kontinuitet mu je bitan,a opet bi ga prekinuo povratkom sa tim sto ce Liverpul na leto garantovano pojacati srednji red pa bi bilo jos teze za njega.Uglavnom videcemo vec sta ce biti ,pozdrav za tebe.

avatar
Brainless
Tuesday, 05.02.2019
00:50

matori...šansa se uvek dobija iz rotacije...ako si gledao danas LFC...nemaju sredinu...slaba je...znaš 2x se pokažeš kao dobro rešenje više nisi upitan...e sad pitanje je šta želi on sam ako želi viši nivo onda je to LFC