Odluka godine - Mesi želi obojicu, Barsa bira "samo" jednog!

Autor: Milovan Longinov
subota 14.03.2020.
14:15
Izvor: Sportske.net

Velika dilema!

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Lautaro ili Nejmar, pitanje je sad!

Fudbalski klub Barselona na leto će morati da započne rekonstrukciju tima. Luis Suarez je ušao u finiš karijere, Mesijeve najbolje godine prolaze, baš kao i Busketsove i Pikeove, te Albine, a adekvatnih zamena nema.

Katalonski Sport je danas plasirao priču o tome da Barsa koristi pauzu kako bi dobro razmislila o narednim koracima. Prema ovom izvoru, Barsa će na leto imati novca za samo jedno skupoceno pojačanje i biraće između Lautara Martineza i Nejmara!

Istina, Lionel Mesi je nedavno i javno poručio da bi voleo da u svojoj ekipi ima obojicu, ali tako nešto je nemoguće.

PSŽ neće pustiti Nejmara ispod 170 miliona evra, dok je Lautarova klauzula od 1. do 15. jula 111 miliona evra i Inter će pristati da ga pusti samo u slučaju da neko u tom periodu isplati pun iznos.

Barselona nema 300 miliona da dovede samo njih dvojicu, a da pritom ostane u problemu na pozicijama oba beka, štopera i možda čak i jednog veznog igrača, ukoliko odu i Vidal i Rakitić.

Sport piše da bi Nejmar bio pojačanje koje bi se odmah prilagodilo, jer je igrao u Barsi čak četiri godine, dok bi Lautaro bio pojačanje za čitavu jednu deceniju, umesto Luisa Suareza.

Navodno, Barsa će uskoro morati da prelomi, jer proces bilo kog od ova dva transfera neće biti jednostavan, naročito ako bude pregovara sa Parižanima oko Nejmara.

Ostaje da vidimo da li će i ovde svoj glas imati Leo Mesi i koga bi od ove dvojice više želeo u ekipi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RocknRolla
Saturday, 14.03.2020
17:27

Nikad do sad nisu bili kaznjeni za krsenje fer pleja,pa nece ni sad. Mesi zeli obojicu jer zna da bez njih ne moze do lige sampiona.

avatar
Mirjevac
Saturday, 14.03.2020
18:50

Barca je jjednom kaznjena, ali ne zbog ferpleja, vec zbog Nejmara kad ga je dovela nije navodno prijavila pravu cenu koliko je platila! I real je kaznjen ali mislim da i on nije zbog ferpleja, vec zbog dovodjennje maloletnih igraca, tako da barca nikad nije krsila ferplej! barca ima pare, ona ove sezone jje samo kupila Grizmana a nekoliko igraca je prodala! Dembelea i Kutinja je kupila od novca kojeg je uzela za Nejmara, tako da barca nije kkrsila ferplej i nije puno trosila! Real je mnogo vise potrosio ove sezone i puno je iggraca kupio i on treba da pazi na ferplej da ga nebi kaznili! Liga sampiona je danas mnogo jaka i mnogo su jaki timovi koji se u njoj takmice, zato trebas daa imas dobre igrace, videli smo kako je Liverpul proso i ako ima izmedju naj jace iigrace! Zato se mora svaki klib pojacava ako misli da u LS dogura sto dalje!

avatar
Mirjevac
Saturday, 14.03.2020
17:19

Haha, juce bese da barca kupuje Vernera iz laipziga a danas vec druge neke i ti dvojicu, Nejmara i Lautara? Nesto samo nagadjate i to nema veze nijedno vase nagadjanje nije tacno!

avatar
Bádr Hari
Saturday, 14.03.2020
17:02

nemoj samo da ispadne da moj idol Messi vedri i oblaci u Barsi, nemoj ja da aktivram svojih 50 profila pocevsi od 04,xenon,boycie,manch city pa nadalje. :D

avatar
Бојовић Милан
Saturday, 14.03.2020
16:44

I nema tu neke velike dileme,..Nejmar je potrebniji, prvo što je već igrao u Barseloni i poznaje sve, drugo što je takav napadač potreban ovakvoj Barsi. Na špicu kao zamenu za Suareza imaju već Grizmana, zar ne? A Lautaro još jednu sezonu u Seriji A, da se još malkice afirmiše, nakupi iskustva, pa za leto 2021.

avatar
Gile sile pravi
Saturday, 14.03.2020
18:48

Do tada ce Lautaru biti kluzla 200 miliona evra tog narednog leta. sto znaci ili kupujes sad ili posle dajes duplo vise.

avatar
No rules
Saturday, 14.03.2020
20:24

Posle Mesija slijedi potop. Znaju to u Barseloni. Nejmar nije disciplinovan i realno niko drugi ne moze da zamijeni argentinca.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Saturday, 14.03.2020
16:03

Nije neizvodljivo ovo. Platiš 111m za Martineza i platiš 20-30m (lupam cifru) za pozajmicu Neymara sa obaveznim otkupom sledećeg ljete od 150-170m. Ovim potezom Psg dobija više para za igrača kojeg svakako gube na ljeto (90%), A Barca dobija oba igrača i jednog plaćaju sada, a drugog sledeće ljeto i tako ne krše FFP.

Mada ja mislim da neće dovesti obojicu jer su već kupili onog malog portugalca, a imaju već Fatija, Dembelea, Griezmana, Suareza i Mesija. Morali bi makar dvojica od trojke Griezman, Dembele i Suarez da odu da bi se otvorilo mjesto za ovu dvojicu

avatar
Mirjevac
Saturday, 14.03.2020
18:45

Suarez ce da ode, on je vec u godinama, i onako mu ugovor istice, Dembele jje dobar igrac ali povrede ga muuce, mozda bi trebala barca njega da proda, Grizmana bi mozda trebali da cuvaju, ali ja bih radije cuvao dembelea ako odravi,vise mi on uliva poverenje! Ja bi da ako se vrati Kutinjo da trener proba i sa njim ako moze da ga uklopi, ako ne, onda njega prodati, i onda kupiti ovu dvojicu,Nejmara i Martineza! Ako se prodaju Grizman, dembele i Kutonjo pa makar i jevtinije nego za koliko su kupljeni, onda ce barca moci i ovu dvojicu da kupi i da obnovi odbranu! Pasce i neka para za Raketica i za Vidala, i naravno barca ima uvek nekog iz svoje skole da proda, posto ona proizvodi dobre mlade igrace, eno puno njih igraju sirom evrope!

avatar
Badr Hari
Saturday, 14.03.2020
15:29

Nema tu nikakve dileme jer 'kao što svi znamo' Messijeva je konačna. :D Dakle dovešće Barsa obojicu jer neće smeti ni da pomisli da sada prvi put ne ispuni Messijevu naredbu, pa da im on ode na kraju sezone. :D:D:D