Odlične vesti za Luku Jovića!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 02.08.2019.
11:16
Izvor: Sportske.net

Ipak će sve biti u redu sa našim fudbalerom.

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Luka Jović se oporavlja. Posle sudara sa Oblakom i udarca u koleno, prve prognoze su bile loše, pominjalo se da će propustiti najmanje pet nedelja, odnosno da neće biti spreman do starta šampionata.

Ali, on je trenirao sa Brahimom, danas su u Valdebebesu bili igrači koji nisu putovali na Audi Kup, a Jović je jedini od svih povređenih izašao na teren, mada nije spreman za najveće napore.

No, ovo je pokazatelj da je povreda lakša i da bi vrlo brzo trebalo da se vrati u takmičarski pogon.

Međutim, ono što se sada priča je da je Zidan oduševljen zalaganjem i igrama Marijana Dijaza i da je Srbin dobio ozbiljnu konkurenciju, pored Benzeme koji će i dalje biti prvi izbor u špicu.

Ipak, najvažnije da se Luka nije teže povredio, pa će novi selektor Srbije, Ljubiša Tumbaković moći da računa na njega u prvoj polovini septembra, na ključnim mečevima, na domaćem terenu sa Portugalom, i na gostovanju Luksemburgu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Friday, 02.08.2019
12:21

Diaz kao da mu je mladji sin a on ko tenk.lol. Ipak i pored 'dobrih' vesti tesko ce se on probiti u realu. Vec sam rekao da je to klub u kome se ne prasta ni najmanja greska i cak i kada se svaka prilika koristi to ne znaci da ces uspeti a luka nije pokazao neko samopouzdanje ...

avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 02.08.2019
11:42

Luka ce svakkao morati da zasluzi svoje mesto u timu. Dijaz mu nije u klasi i lako ce ga preskociti, ali morace da radi