"Odjavili" Rajolu, ovo je odluka o Pogbi!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 14.07.2018.
09:10
Izvor: Sportske.net

Našao se pred zidom, vrlo je jasno i zbog čega...

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Mino Rajola i dalje pokušava da odvede Pogbu iz Junajteda, odnosno da ga vrati u Juventus, što je navodno želja Francuza.

Ni "Bjankoneri" nisu ravnodušni, nije ni tajna, ako ode Pjanić, usledio bi napad na Pogbu, priča se da bi sav novac od Bosanca odmah preusmerili i vratili svog nekadašnjeg igrača.

Ali, od toga nema ništa.

Naime, Pogba nije na prodaju. Murinjo je to jasno Rajoli stavio do znanja, neće menjati ništa u veznom redu, otišao je Karik, odnosno povukao se, stigao je Fred, uz Matića, Ereru i Felainija koji ostaje, Pogba je siguran za narednu sezonu.

Murinjo ne radi na dovođenju veziste, do kraja prelaznog roka u PL ostalo je još dvadesetak dana, zbog toga je nerealno očekivati da se bilo šta promeni.

Priče o Sergeju nemaju podlogu, Junajted je procenio da je preskup, kako rekosmo, Murinjo traži pojačanja u odbrani, prodat je Blind za 20 miliona Ajaksu, čeka se štoper, ali i napadač koji bi mogao da bude alternativa za Lukakua.

Inače, Pogbu je Rajola nudio navodno i Barseloni, sa kojom je razgovarao i o Veratiju, ali kako rekosmo, ne postoji način da se transfer ostvari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Saturday, 14.07.2018
13:22

Нема званичне потврде да је Блинд отишао у Ајакс. Ипак,надам се да је Мурињо схватио да што пре треба да се ослободи вишка играча. Ако успе да извуче тих 20 милиона за Блинда и неких 10ак за Дармијана,биће одлично. Јунајтед циља левог бека,десно крило и штопера. Нови нападач неће доћи,Рашфорд је замена за Лукакуа!

avatar
mrancic
Saturday, 14.07.2018
12:46

Junajted 6. na kraju sezone.Bekovi Šou,Jang,Valensija,Dalot .Vezni red Matić,Pogba,Fred,Felaini,Erera,Mek Tominaj.Navala Lingard,Rašford,Mata,Marsijal,Sančez,Lukaku.Respekt za šesto mesto.Junajted i pored naše odanosti klubu tone iz godine u godinu bez ikakvih rezultata.Vudvord i Murinjo ga dokrajčuju.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 14.07.2018
10:26

Znali smo ovo !!!