Ode špic iz Reala, sledeći je Luka Jović?

Autor: Stefan Matić
petak 31.07.2020.
13:02
Izvor: Sportske.net

Madriđani blizu prve prodaje.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Lacio se sprema da napravi prvu kupovinu tokom transfer pijace. Simone Inzagi će dobiti pojačanje direktno iz Real Madrida, najuspešnijeg kluba u Ligi šampiona.

Plavi deo "Olimpika" će nastupiti u eliti posle trinaest godina čekanja a prva kupovina će biti Borha Majoral!

Španac je dete Madriđana, ali nikako nije dobija priliku u prvom timu matičnog kluba. Imao je pozajmice u Volfsburgu i tokom dva navrata u Levanteu gde je prošle sezone zabeležio devet golova na 36 utakmica.

Lacio će investirati oko 15 miliona evra plus plata koja će iznosti između 2.5 i 2.7 miliona evra plus bonus. Real će takođe imati "džentlemski" sporazum po kojem će ako dođe do narednog transfera Španca Madriđani imati pravo preče kupovine ukoliko izjednače ponudu.

Videćemo da li mu se uskoro pridružuje i naš Luka Jović u Italiji, za srpskog internacionalca postoji interesovanje iz Milana.

Baner 5

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Saturday, 01.08.2020
03:58

Joviću bi najbolje bilo u Milan, a Milan bi za razumne novce dobio super igrača koji bi mogao sa bivšim suigračem Rebićem činiti ubojit tandem.

avatar
Realan_PFC
Friday, 31.07.2020
14:26

Zidan insistirao na dovodjenju Luke Jovica, dao ogromne pare za njega, i vise puta izjavio da racuna na njega, da nije na prodaju ........... uprkos njegovim povredam, ponasanju i ostalim "malerima" stavljeni svi ostali nestandardni napadaci na prodaju sem Jovica, ali nase novine ga uporno prodaju ............ stalno se pise o interesovanju milana, nekih engleskih ekipa samo da se proda naslov, a zna se da nece nigde ove sezone