Ode Markec!

Autor: Nikola Miloradović
petak 17.05.2019.
14:10
Izvor: Sportske.net

Sada i zvanično.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Kako je i najavljeno, Lazar Marković je postao slobodan igrač.

Naime, bivši fudbaler Partizana, Benfike i Liverpula je napustio redove Fulama, u koji je u januaru stigao iz Liverpula.

Potpisao je tada šestomesečnu saradnju, ideja je bila da pomogne klubu u borbi za opstanak, nije se naigrao ni na "Krejven Kotidžu", Fulam je ispao u Čempionšip, rastanak je bio neminovan.

Fulam se danas i zvanično oglasio, devet igrača je ostalo bez ugovora i danas su otpušteni, a još šest fudbalera se vraća svojim matičnim klubovima sa pozajmica.

Uz Markeca, slobodni su postali Rajan Babel, Elajdža Adebajo, Robert Etkinson, Eron Dejvis, Hose Garido, Kristofer Keli, Skot Armsvort i Šoukat Tahir.

U matične klubove se sa pozajmica vraćaju Kalum Čejmbers (Arsenal), Serhio Riko (Sevilja), Andre Širle (Dortmund), Havard Nortvajt (Hofenhajm), Lusijano Vijeto (Atletiko Madrid - Sporting Lisabon) i Timoti Fosu-Mensa (Mančester junajted).

Što se tiče Markovića, spekuliše se da je njegov naredni korak Belgija, gde je već branio boje Anderlehta.

Upravo se "kraljevski" klub iz Brisela pominje kao naredna destinacija, a u igri je i Gent.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RocknRolla
Friday, 17.05.2019
14:14

Kako decko napravi sebi karijeru a blago je receno da je prosek pa cak i ispod proseka igrac. Vec je uzeo milione od ugovora u Livepulu pa neka ode u Belgiju,Holandiju da se izbori da igra i da dobije sansu.Mediji mu doneli slavu,nista od njega.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 17.05.2019
14:36

Tvoj komentar apsolutno nema smisla... U periodu kada je igrao u Benfici bio je najbolji igrač Benfike, ili jedan od najboljih, nebitno, što ga je i preporučilo Liverpulu. Prve sezone u Liverpulu, kada bi igrao na svojoj poziciji, bio je jako dobar, ali je u jednom trenutku Rodžers odlučio da Marković igra beka, od tada počinje njegov pad forme.

avatar
Don Silvio
Saturday, 18.05.2019
10:59

I tad kad je igrao dobro, cesto je sedeo na klupi..

avatar
RocknRolla
Friday, 17.05.2019
15:31

Ma momak je ispod proseka igrac,niti imam prodor niti zavrsnicu a ni pas. Moze da posluzi u rotaciji u jsl ili belgiskom sampionatu. Limitiran i prenaduvan igrac.