Ode Kulibali za 75 miliona, izvisili Real, Barsa, Junajted i Liverpul!

Autor: Beta Beta
nedelja 05.04.2020.
15:48
Izvor: Beta

Senegalac od leta najverovatnije u novom klubu.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Fudbalski klub Pari Sen Žermen postigao je dogovor sa Napolijem o transferu Kalidua Kulibalija od 75 miliona evra.

Španski mediji preneli su danas da je dogovor postignut i da je Pari Sen Žermen sada u mnogo boljoj poziciji nego Barselona, koja je takodje zainteresovana za Kulibalija.

Pari Sen Žermen je morao brzo da reaguje i pronađe zamenu za Tijaga Silvu, kome ugovor ističe u junu, navodi se.

Uprkos tome što Kulibaliju ističe ugovor 2023. godine, Napoli će ga prodati za pravu cenu. Za njega se osim Barse i Pari Sen Žermena, interesuju između ostalih i Mančester junajted i Liverul.

Napoli je 28-godišnjeg centralnog beka procenio na 80 miliona evra, Pari Sen Žermen je prvobitno ponudio 70, ali su se dva kluba ipak dogovorila za 75 miliona.

Barselona će nastaviti da prati situaciju, ali je taj klub zainteresovan za još neke fudbalere, među kojima su Milan Škrinjar iz Intera i Dijego Karlos iz Sevilje.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 05.04.2020
18:23

Niti iko veruje da je u ovom momentu kupljen, niti ga Junajted želi, tj ne traži štopera, prevashodno desno krilo, ofanzivno veznog i rešenje oko napadača, dali odkup Igala ili neko drugo ime.

avatar
НЕМАЊА
Sunday, 05.04.2020
18:05

Ja se idalje nekako nadam da bi mogao u Čelsi.

avatar
RocknRolla
Sunday, 05.04.2020
17:39

Nema Barselona novac ,oni otpustaju osoblje,smanjuju plate igracima,oni su svoje resurse presusili nekvalitetnom transfer politikom. Ovo leto ce juriti Nejmara i zbog tog transfera ce morati da prodaju dvojicu od trojice kvalitetnih igraca,Kutinja,Grizmana ili Dembelea.

avatar
Mirjevac
Sunday, 05.04.2020
17:06

Koliko vi pisete da jje ovaj klub kupio ivog igraca, da je onaj klub kupio onog igraca, da je real kupio, da PSZ kupio i tako dalje, a nijedan klib jos nije jos mikog kupio! To su mozda samo pregovori ili samo interesovanja! Dosta bre sa ti nagadjanjima!

avatar
Sunday, 05.04.2020
16:03

Važi li za ovu Barselonu fer plej? Samo bi kupovali.

avatar
Offside
Sunday, 05.04.2020
17:55

Mezimica mora da trosi i za nju pravila ne vaze,ipak su oni "vise od kluba".Moze im se da dovedu igraca van transfer perioda zasto ne bi trosili svako leto preko 200 mil. na igrace?Ajde molim te,MI fanovi Madridskih klubova smo ljubomorni na njihovu sjajnu politiku i finansije u klubu...

avatar
Jasminn
Monday, 06.04.2020
03:03

Mastati o kupovini, raspitivati se o igracima, pregovarati i sve OSIM kupovine nije zabranjeno fer play-em. Kad nekog zvanicno kupe onda se zali. A to sto novine pisu a ti jedva docekao da skocis na prvu to je nesto sasvim drugo.