Ode Ibra?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 10.01.2018.
10:17
Izvor: Sportske.net

Izgleda da povratak nije bio dobra ideja...

Beta/Nick Potts/PA via AP
Beta/Nick Potts/PA via AP

Povezane vesti

Iako povređen, Zlatan Ibrahimović je potpisao novi ugovor sa Junajtedom, vratio se na teren pre očekivanja, ali je jasno da on i Lukaku ne mogu da igraju zajedno, uz to Šveđanin se povredio ponovo i mogao bi u martu da napusti klub.

Niko ga ne tera, ali ako Junajted ne bude imao šansu u Ligi šampiona, jasno je da bi Ibrahimović želeo da ode i uzme veliki novac, poslednji veliki ugovor u karijeri.

Na to ga navodno nagovara i Rajola, Los Anđeles Galaksi mu nudi bogatstvo kako bi postao zaštitno lice lige, a Zlatan ima i neverovatne ponude iz Kine.

Ipak, on ne želi na Istok, Amerika je cilj, ako ode u martu pred početak sezone, umesto u junu kada mu ugovor sa "Đavolima" istekne, dobio bi veći novac. I u klubu to znaju, pa su spremni da ga za par meseci puste preko bare.

Odluka je na njemu, ostaje eto nada da bi Junajted mogao da osvoji Ligu šampiona, taj trofej nedostaje Ibri, ali realno gledano, za tako nešto šanse su baš male...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 10.01.2018
16:24

Dzabe ga cekase godina dana. Promasaj veliki. Sta radi Murinjo velikanima, strasno. Mislim na klubove.

avatar
TrTaVrTaGuZiCoM
Wednesday, 10.01.2018
14:50

Nije dobra ideja? Ako vec pisete svaki dan o transfer rokovima, FFP-u a pogotovo granicama FFP koja nije za svakog ista samo niko ne zna zasto, evo jako je super ideja sto je ibra ostao, ne da bi odigrao kao iz snova, vec da bi se njegova plata zamijenila novom platom recimo bejla... Murinjo misli na svaku sitnicu, ne potcjenjujte covjeka. Granica FFP se postavlja na osnovu realnih ocekivanja koliko klub zaradjuje godisnje. U slucaju Ibre bice samo zamjena plate drugom, plus sve sto se planiralo. To je najjaci potez PL prosle godine, uz to sto se ibri pomoglo jer je kumovao tom njihovom uspjehu i na kraju se i bilo i vise nego korektno.

avatar
FanUnited
Wednesday, 10.01.2018
14:21

on je odigrao svoje ... UNITED nije neki favorit u LS ali ako posluzi sreca nebi bilo cudno da osvoi isto

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 10.01.2018
11:21

Steta sto mu je bas taj prasac menadzer, voleo bih da ga vidim makar jos samo jednu polusezonu kod nas. Kad je Bekam (dva puta) mogao bar na kratko u Milan, moze i on.