Odbio istorijsku ponudu, uskoro potpisuje za Real!

Autor: Nikola Miloradović
petak 10.05.2019.
22:04
Izvor: Sportske.net

Jasno je da je rešio da se preseli u Madrid.

EPA/MARISCAL
EPA/MARISCAL

Povezane vesti

Čini se da više nema ni trunke dileme, Eden Azar će 29. maja u Bakuu odigrati poslednju utakmicu u dresu Čelsija.

"Plavci" će se u finalu Lige Evrope sastati sa gradskim rivalom Arsenalom, pa će Belgijanac pokušati da se oprosti od kluba, čije boje brani sedam godina, osvajanjem evropskog trofeja.

Da odlazi, potvrđuju i engleski mediji, "Independent" piše da je odbio ponudu Čelsija i da ostaje samo da dogovori detalje sa Realom.

Koliko je rešen da pojača "Los Blankose" i zaigra pod palicom svog idola Zidana, govori i činjenica da je od "Plavaca" odbio ponudu za produžetak saradnje, koja bi ga načinila najplaćenijim igračem u istoriji Premijer lige, tvrdi pomenuti britanski list.

Eden Azar

Ne ide sve po loju ni sa Realom, pošto "Plavci" zatežu oko obeštećenja, ali ni sam fudbaler još uvek nije postigao dogovor sa "kraljevskim" klubom.

Ipak, "Independent" tvrdi da bi dogovor uskoro trebalo da bude postignut, Čelsiju se neće isplatiti da zateže oko obeštećenja, navodno traže oko 120 miliona evra, jer bi Belgijanac u januaru, prema Bosmanovom pravilu, mogao da se dogovori sa drugim klubom (čitaj Realom).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Saturday, 11.05.2019
07:52

Kako god bilo, neminovno je da zeli da ode, ali ne bi dao njega ispod 120 evra, a Real treba da bude srecan sto kupuje jednog od najboljih na svetu po diskontnoj ceni, u suprotnom ne bi pusti ni da ode jos godinu dana...A jos bolja opcija bi bila Isko i Asensio za Azara

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 11.05.2019
02:25

Znaci pokusali smo ali nece momak je odlucio da ide. Ne treba mu ni rec reci jer je mnogo uradio za nas i treba mu ispuniti zelju ali „izmusti“ Real sto vise.

avatar
Paul Kersey
Friday, 10.05.2019
23:14

Laž. Nije mu nuđen ugovor ravan Sančezovom iz UTD-a.

avatar
Friday, 10.05.2019
23:07

Ma ovo je gotvoa prica,evo evo vec 5,6 igraca Reala su ga zapratili na Instagramu,ovih dana....Posle Ere Lamparda,Drogbe i Terija,imali smo Eru Edena Azara,ja podrzavam njegov odlazak u Real ako ce mu to doneti Zlatnu Loptu u narednih 5.sezona,iskreno mislim da Real dugo nece videti usatog ponovo....A Sto tice Celzija,verujem da ce igrati bolji fudbal bez njega i ako to zvuci suludo pri pomisli u ovom trenutku.....

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 11.05.2019
00:12

real je vec dovoljno osvojio tih usatih...kad celsi bude imao 5 trofeja real ce imati preko 20

avatar
Stabber
Saturday, 11.05.2019
00:44

Bolje bez Azara? Tesko boga mi, Azar je nama bio kao 3 igraca a nekada i 6 igraca