Odbili ponudu Junajteda i otišli na suši!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.12.2018.
12:07
Izvor: Sportske.net

Ispadanje iz Lige šampiona neće promeniti stav kluba...

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Nade Mančester Junajteda da bi posle ispadanja iz Lige šampiona, Napoli mogao da prihvati ponudu za Kulibalija od 110 miliona evra su se izjalovile.

DeLaurentis nije spreman da se odrekne Senegalca, čak je navodno rekao da ako je Van Dajk plaćen 80, Kulibali vredi duplo.

Anćeloti ne želi takođe da prodaje ključnog igrača u odbrani, eliminacija iz Lige šampiona je teško pala, ali čini se da nije poremetila plan da se radi na duže staze i pokuša naredne sezone napad na skudeto.

Ekipa je po povratku iz Engleske otišla u jedan suši restoran, kako bi pocrtala zajedništvo i prevazišla razočaranje, moraju da gledaju napred, ostaje šampionat, ako se ukaže šansa, plus EL, ali i italijanski kup.

Mediji na Apeninima smatraju da je Napoliju potreban napadač, čitaj Kavani, da Milik nije kvalitet za veliki tim, da bi igrači poput Iguaina i Kavanija sigurno onu šansu pretvorili u gol i odveli tim dalje.

Ni Mertens se nije proslavio ove sezone, moguće je da ode u Kinu, a sigurno da će tim biti pojačan u ofanzivi. Kako rekosmo Kavani je prva meta, ali ne i jedina, Napoli želi svim silama i Kjezu iz Fiorentine.

Anćeloti ne odustaje od mešanja karata, u Kaljariju gde nije lako pobediti, ponovo će kombinovati tim, pre gostovanja Interu imaće lakše rivale nego Juve, koga čekaju gradski derbi, Roma kod kuće i onda gostovanje u Bergamu, pa bi Napoli mogao da smanji ovih -8 i ostane u kakvoj takvoj trci za titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 14.12.2018
17:31

100mil za Koulibaly a da ne govorimo o više a Martens sigurno nije zreo za Kinu volio bih ga vidjeti u Unitedu da odigra taman 2sezone sigurno je bolji od Lingarda

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 14.12.2018
16:46

Ma oni kad prosle sezone nisu uzeli titulu,nece je uzeti ni u narednih 15.

avatar
Brainless
Friday, 14.12.2018
16:11

Budale...trajaće još max 2 sezone...a onda će ili sve da rasprodaju il da bankrotiraju...De Laurentis je lik za hitnu hospitalizaciju...

avatar
Miletaaaaa
Friday, 14.12.2018
14:01

DeLaurentis nije spreman da se odrekne Senegalca, čak je navodno rekao da ako je Van Dajk plaćen 80, Kulibali vredi duplo...
A Salah ga cijelu utakmicu otresao ko slinu. Kod gola prosa pored njega dva puta kao brzi voz. Vrijedi vrijedi jedno 30M. Dao Bog da dodje u UTD da se nastavi teror. :)

avatar
x90x
Friday, 14.12.2018
13:40

Odlican je Kulibali, ali Van Dajk je daleko najbolji stoper na svetu ove sezone.

avatar
Savoa
Friday, 14.12.2018
13:12

Kejhil je za Manchester. 😂