Odbijene "Tobdžije" ne odustaju, poboljšana ponuda za štopera!

Autor: Stefan Matić
subota 06.07.2019.
16:02
Izvor: Sportske.net

Arsenal je pošto poto rešio da osnaži defanzivni deo tima.

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Engleski tim ima ograničena sredstava kada su u pitanju pojačanja, transfer budžet se može povećati ukoliko usledi iznenadna prodaja Ozila.

Čelnici sa "Emirata" žele da pojačaju defanzivni bedem, probali su Salibom iz Sent Etjena ali im je prva ponuda odbijena. "Zeleni" su odbili navodno ponudu od 25 miliona evra, razlog je što i pored novca žele garancije da će mladi Francuz ostati u Ligi 1 kao pozajmljeni igrač "Tobdžija".

Danas engleski mediji javljaju da je poslata nova ponuda za tinejdžera, pre svega finansijski poboljšana, ali još uvek nije jasno da li su postigli dogovor oko problema sa pozajmicom.

Zaha

"Tobdžije" žele što pre da završe ovaj posao, jasno je da im sledi još veći posao, ali i pregovori oko transfera Vilfreda Zahe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 06.07.2019
16:28

Kakvog god tinejdzera da dovedu u odbrani delovace kao da nista ne zna, gresice i biti pod stalnim pritiskom protivnika jer njima treba kompletan remont odbrane, kakav god da je talenat ne moze sam da je skrpi

avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 06.07.2019
16:24

Mnogo se sporo radi oko transfera,nikog jos nisu uspeli da prodaju a samo doveli tinejdzera iz 4 lige Brazila.Mozda su cekali da se ozvanici ugovor sa adidasom a i tu imaju prihode osim ako to ne uzima Kroenke sebi.

avatar
Saturday, 06.07.2019
16:08

Jedva cekam da ugazimo ove pilicare ima Arsenal Fan TV da gori ove sezone....