"Odbačeni sin" Reala začinjuje "Madrilenjo"?

Autor: Stefan Matić
petak 31.05.2019.
22:56
Izvor: Sportske.net

Španac je nastupao u svih omladinskim selekcijama kluba sa "Santijago Bernabea".

EPA-EFE/Juan Herrero
EPA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

Dueli grada Madrida su obeležili dobar period modernog fudbala u Evropi, dva ljuta rivala su se čak dva puta i našla u finalnoj utakmici Lige šampiona, u obe prilike su "Los Blankosi" slavili zahvaljujući svom iskustvu igranja ovakvih mečeva.

Dva rivala retko kada sarađuju na transfer polju, poslednji posao u vidu transfer Tea Ernandeza iz Atletika u Real pre dve godine je digao dosta bure. Teo je brat Lukasa Ernandeza, prve fudbalske korake je načinio upravo sa "Jorgandžijama". Sada Atletiko ima priliku za revanš.

Radi se Mario Hermosu, defanzivcu koji trenutno nastupa u Barseloni za Espanjol. Dvadsettrogodišnji Španac je pre dve sezone napustio Kastilju kao slobodan igrač, ali sa dogovorom da Real u budućnosti ima pravo preče kupovine to jest da ga može otkupiti za sumu od 7.5 miliona evra.

Hermoso

Partijama u Espanjolu je skrenuo pažnju "Jorgandžija" koji su uveliko krenuli da rade na transferu štopera, njihovom trenutnom deficitarnom pozicijom. Ermoso je po pisanjima Marke bio u povratničkim planovima Solarija, međutim dolaskom Zidana stvari su se promenile.

Ostaje da se vidi da li će Atletiko servirati hladnu osvetu svojim komđijama, ili će najuspešniji klub Evrope potvrditi još jednom da se u Madridu samo oni pitaju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 01.06.2019
00:05

prema pisanju medija Real nece dozvoliti da ga atletiko kupi vec ce sto pre aktivirati klauzulu i vratiti ga

avatar
Anonymous Official
Friday, 31.05.2019
23:14

Sumnjam da racunaju na njega, sigurno ce ga preprodati za 20+ mil a mozda i dobije sansu umjesto Valleja koji je razocarao.