Odbačeni "plavci" dolaze kod Mitra?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 07.09.2020.
12:15
Izvor: Sportske.net

Da li će "kotidžeri" pobeći od jo-jo statusa.

EPA-EFE/FILIPE FARINHA
EPA-EFE/FILIPE FARINHA

Povezane vesti

Fulam se polako priprema za početak nove sezone u Premijer ligi.

Parkerov tim je uspeo ekspresno da se vrati u društvo najbojih, morali su preko plej-of puta, videćemo da li su naučili lekcije od pre dve godine. Uskoro im se vraća i Aleksandar Mitrović sa reprezentativnih obaveza, "kotidžeri" već u prvom kolu igraju lokalni derbi sa Arsenalom.

Klub je već bio aktivan, za stalno je došao Rid iz Sautemptona, Lemina je došao na pozajmicu. Na desnom krilu za stalno je otkupljen i Knokaert iz Brajtona. Na tapetu su još dva pojačanje, jedno u ofanzivi i jedno za defanzivu.

Za nekadašnjeg "plavca" Traorea se sprema druga ponuda. Lion želi da proda ofanzivca, ali Mišel Ola potražuje 25 miliona evra, videćemo koliko će "kotidžeri" ponuditi u drugom navratu.

Još jedan nedosanjani "plavac" je meta takođe. Radi se o Oli Ainu, koji je rođen u Londonu, prošao sve selekcije Čelsija, ali je karijeru mora da gradi van Londona. Od 2018-te nosi dres Torina, prošle i za stalno kada su ga "plavci" pustili za deset miliona evra.

ola ain

Sada je želja Fulama, 23-godišnjak se snalazi na obe bekovske pozicije. Ponuda je 2.5 miliona evra za pozajmicu plus obavezni otkup od 12.5 miliona evra, Torino bi imao pravo i na deset procenata od naredne kupovine.

Bonus baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke