Odala ga i sestra, Čelsi obara rekord!

Autor: Milovan Longinov
subota 25.07.2020.
17:13
Izvor: Sportske.net

Još jedna potvrda.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Kai Haverc je na putu ka Londonu, to je potvrdio Liroj Sane na promociji u Bajern Minhenu, a sada i sestra fudbalera Bajer Leverkuzena.

Tviterom kruži prepiska sa Leom Haverc koja je potvrdila da se njen brat seli u London, u Čelsi, narednog meseca!

Na pitanje gde će igrati naredne sezone, Lea Haverc je odgovorila da se njen brat seli u London, a na drugo - da li je pitanju Čelsi, dodala je samo veliko "DA".

Kao što je poznato, Haverc je već rekao "DA" Frenku Lampardu i upravi Čelsija, koja sada treba da pronađe rešenje sa Bajer Leverkuzenom. Nemci su najpre zahtevali 100 miliona evra, spremni su bili da ga puste i za 90, ali Čelsi se nada da će uspeti da plati 80 i određene bonuse.

Na taj način, Kepa Arizibalaga više neće biti rekordno pojačanje Čelsija, koji je golmana Atletik Bilbau platio neverovatnih 80 miliona evra.

Preostaje samo da vidimo da li će Haverc ostati u Leverkuzenu do kraja Lige Evrope, u kojoj igra protiv Glazgov Rendžersa.

Ali dileme nema, nakon što je potvrdila i njegova sestra, Haverc će u avgustu oboriti rekord i postati najplaćeniji igrač u istoriji Čelsija.

baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Saturday, 25.07.2020
23:46

Previše je 100 miliona u vreme korone za njega. Protiv Bajerna se nije čuo, jedino je divljački izveo onaj penal pred kraj, valjda zato što je bio frustriran što ga Bajern neće angažovati. Želim mu sve najbolje u PL, ali nisam siguran da li će se snaći tamo.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 25.07.2020
19:16
avatar
NIKE
Saturday, 25.07.2020
18:08

Top igrač..sa Vernerom, Zijehom i Pulisicem.. ce ciniti paklen napad.. bit ce ih uzivanje gledati, samo ako hoce napasti trofeje.. mora se pojacati defanziva.. i golman naravno..

avatar
The KING (return)
Saturday, 25.07.2020
17:17

Celzi ladno sad ima najjaci napad i vezni red u Engleskoj, ali zato odbrana Fiat Punto.