Od najboljeg do neželjenog, Junajted aktivira Pogbinu klauzulu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 17.10.2020.
09:44
Izvor: Sportske.net

U klubu su spokojni, prosto je neverovatno da je Pol Pogba ovo doživeo...

EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool
EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool

Povezane vesti

Pol Pogba ćuti u ugovoru, čak je rekao da mu niko nije ništa ponudio, mada iz Madrida stižu vesti da se nada bez razloga, da su Kamavinga ili Auar mete za sledeće leto i da Real ne razmišlja o Pogbi.

Francuz ima opciju da produži ugovor ili da čeka Juventus, navodno je taj posao propao zbog pandemije, Juve nema novca.

Oni su još prošle zime dogovarali sa Rajolom transfer, bili spremni da ponude novac i igrače u razmenu, ali sve je propalo zbog gubitaka. Pogbi ne mogu da ponude platu koju ima u Junajtedu, oko 16 miliona, iako bi Anjeli želeo da ga vrati u klub.

Junajted će aktivirati jednostrano klauzulu, u to više nema sumnje, izvori iz kluba su potvrdili, naime klub ima opciju da mu unilateralno produži ugovor na godinu i oni svakako neće dozvoliti da ode kao slobodan igrač narednog leta.

Baner 4

Sa druge strane, Junajted ne brine jer imaju informacije da niko ne može da priušti Pogbu ni sledeće leto i da igrač nema opcija, osim da produži ugovor i obezbedi se. Problem osim loših igara je što Pogba ne veruje u tim i smatra da ovakav Mančester Junajted nema šta da traži u borbi za trofeje u Engleskoj i Evropi.

Mada, mnogi se pitaju da nije do njega?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Sunday, 18.10.2020
21:33

Prodati to do leta.

avatar
Offside
Saturday, 17.10.2020
16:28

Cekajte malo!Klub je spokojan jer zna da Pogba nema opcija jer ga niko nece?Pogba ne radi i ne doprinosti apsolutno nista previse,daju mu ogromnu platu i platili su ga ogroman novac i sada su spokojni?Nisu oni spokojni,mozda se i desi produzetak na par godina ali sta dobijaju sa time?Bolja opcija je prodati ga i vratiti ulozeno ili makar deo ulozenog.

avatar
koma73
Saturday, 17.10.2020
16:21
avatar
Mak-Juventino
Saturday, 17.10.2020
15:19

Ako odigra i ove sezone loso kao i prosle , mislim da ce se vratiti u Juve