Od frke u Madridu mogao bi da profitira - Inter!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 08.10.2018.
13:19
Izvor: Sportske.net

Atmosfera u svlačionici Reala nije baš najbolja.

EPA/GERNOT HENSEL
EPA/GERNOT HENSEL

Povezane vesti

Trener Reala Julen Lopetegi nalazi se teškoj situaciji.

Rezultati mu ne idu u prilog, Florentino Perez mu već pronalazi zamenu, a izgleda da ni atmosfera u svlačionici nije baš najbolja.

Luka Modrić je nezadovoljan jer smatra da ne igra dovoljno - četiri puta je ulazio u igru u toku meča, a pet puta je bio zamenjen.

Luka Modric FIFA The Best

Odigrao je samo dve cele utakmice protiv Espanjola i u poslednjem porazu od Alavesa, jasno je da mu Španac ne veruje preterano.

Njih dvojica su navodno održali nekoliko razgovora u kojima je Modrić jasno isticao da će tražiti odlazak u januaru ukoliko se situacija ne promeni na bolje.

Inter je celog leta "sanjao" najboljeg fudbalera sveta koji je čak i želeo da se preseli u Italiju, jasno je da još uvek nisu odustali...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RAy
Tuesday, 09.10.2018
02:36

najbolji igrac 2018te ? koji fijasko
samo na svetsko je bio u neke meceve na nivou, prethodno ni u lige (koja mu je bila naj losija sezona u karieri spored svih statistika), nit pa u L.P. je bio svoj

ispario je modric jos u 2017te, nema ga vise, a nema ni da ga ima, vrlo nepokretan, nepromisleno igra, amaterske greske trupa iz utakmice u utakmice, kreativu je izgubio za 80%, po jedan sut dali ima u 5 utakmica .... mora da ide, bar ako promeni sredinu, mozda ce da povrati neku formu, a ovaku samo tone i on sam i svi oko njega na terenu

avatar
No rules
Monday, 08.10.2018
18:29

Nije bio fer kada se sudilo Mamicu u HR, prema Interu kada je preko menadzera pokusao da izdejstvuje transfer, prema Realu izjavivsi da nikada nije pominjao odlazak. Vrhunski je igrac, samo tako bi nam dosao ali ocito je los karakter.

avatar
Misosesic
Monday, 08.10.2018
18:00

Lopategi nema jasan plan.Čovjek ostavlja Modrica na klupi koji je imao fantastičnu sezonu a u timu ostavlja Benzemu koji je imao očajnu sezonu.Logika?Forsira Sebaljosu a Kovačića šalje na pozajmicu.Logika?Naco igra prvog beka a Teo Hernández na pozajmici.Logika?Lopategija se treba brzo resiti jer njegova jedina sreća je sto Barsa ima Pikea i Valverdea inače bi on otkaz već dobio.

avatar
Oldboy
Monday, 08.10.2018
16:42

Ovako smo Lavecija dovodili dok je još bio u petlićima

avatar
Mad Max
Monday, 08.10.2018
15:26

Нема говора да Модрић напусти Реал у јануару, нарочито када је Ковачић на позајмици. Вероватније је следеће лето. Али већина ових текстова садржи реч ''наводно'' и готово све су спекулације. Будите мало реални, толико разумете да ова могућност, а и сличне немају никакво упориште у реалности.

avatar
INTERnacionalist
Monday, 08.10.2018
14:10

Modric je tipican primjer igraca prisiljenog da ostane u klubu!

avatar
Zoran Krstin
Monday, 08.10.2018
18:35

Nije prisiljen, nego ima ugovor.