Od čega se Klopu bljuje? Odbio da vrati bivšu zvezdu, ali bi "poklon" Reala prihvatio!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 24.01.2020.
09:43
Izvor: Sportske.net

Nemac ne odustaje od svoje filozofije, šta se dešava na transfer planu?

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Jirgen Klop se propisno iznervirao kada su mu novinari rekli da je s obzirom na prednost koju ima na vrhu tabele, moguće da Liverpul izgubi šest utakmica do kraja, da rivali dobiju sve i da Redsi opet budu prvaci.

Prednost je ogromna, posle pobede nad Vulvsima, prednost nad Sitijem je 16 bodova, to je nedostižno, samo čudo može da spreči Redse da posle 30 godina osvoje titulu.

"Povraća mi se od takvih navoda, kakvih šest poraza, gde to može da se tako računa? Gotovo je kad je matematički gotovo, i niko u fudbalskom svetu ne pravi drugačiju računicu, niti razmišlja koliko mečeva može da izgubi", rekao je Klop.

U međuvremenu, mediji su otkrili da se samo nasmejao na ponudu Barselone da za oko 100 miliona vrati Kutinja u klub.

"Ako odeš u Barsu, Real, tamo ćeš biti samo jedan od igrača, u Liverpulu češ ostati poseban", rekao je navodno Klop Brazilcu koji ga je pritiskao da ga pusti u Kataloniju.

Ispostavilo se da su to proročanske reči, naime, u ovom trenutku niko ne zna šta će biti sa Kutinjom, Bajern ga neće otkupiti, u Barsi nema mesta, plaćen je ogroman novac i sigurno da će Katalonci izgubiti mnogo para na transferu za koji su izdvojili 160 miliona evra.

Ali, ako neće Kutinja, Klop hoće Iska. Veruje da bi mogao da oživi karijeru Andalužanina koga žele i Siti i Čelsi. Ali, Isko bi mogao da da prednost Liverpulu baš zbog Klopa koji je kao magnet, ali i snage Liverpula. Real bi pristao na pedesetak miliona evra, što je za Liverpul prihvatljivo, ali je transfer realniji na leto, kada će se možda Nemac osloboditi Keite i Šaćirija.

U svakom slučaju, ovo je doba Liverpula...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Berger
Saturday, 25.01.2020
09:42

Keita je jak na lopti, odlicno tehnicki potkovan I ocvrsnuo je u duelu, tako da kad je zdrav je jedan od najboljih igraca. Ume da povuce loptu, da da pas u prazno, tako da su on, Ox I Lalana plejmejkeri u Liverpulu. Zadnja dva prelazna roka ga selite iz kluba, a zaboravljate da ga je Klop cekao 1 sezonu, samo da bi dosao u Liverpul. Sta su sledeci koraci:
1. Nov ugovor za Ginija
2. Zamena za Lalanu (sansa za Grujica)
3. Zamena za Milnera
4. Krilo/napasac za rotaciju

Mada bi po meni jedan zadnji vezni dobro dosao - pod hitno (Berg, Zakaria), jer ekipa bez Fabinja I sa Fabinjom su dve razlicite price.

avatar
Tristan
Saturday, 25.01.2020
06:24

Mislim da niko ne zna sta Klop misli i zeli zapravo. On ima i Grujica u rukavu - nije bas "pik" ali mora da postoji razlog zasto odbio da ga proda par puta, bar iskreno nadam se da ceka neko sazrevanje od decka ali opet nikad se ne zna sta je njemu u glavi , dovodio i Jojica u Dortmund ali od toga na kraju nista lepo nije ispalo...

avatar
Mirjevac
Friday, 24.01.2020
23:08

Kutinjo jemarka za Iska, Isko je spor i slab igrac i previse gnjavi sa loptom! Kutinjo ce da se vrati u Barcu i sa drugim trenerom ce da se uklopi u sistem igre, kod onog predhodnog trenera neznalice Valverdea se nije mogo uklopi, kod njega je jedino Raketic bio siguran, dok svi ostali nisu, zato su ga i isterali! Stalno se ovde brka sa cenom oko Kutonja, cas je placen 140 miliona, cas 160, te cak i 180 miliona, a prva mu je cena bila to svi znaju da je 120 miliona i plus 20 miliona bonus, ako ispuni posebne uslove koje su dogovorili! Ali svi su ovde prepametni i naduvavaju cenu oko Kutonja!

avatar
_mladen_
Friday, 24.01.2020
18:20

Uporno se potencira kako ce Keita negde da ode, a nece, nejmu samo povrede da prestanu i imace on svoju ulogu u Liverpulu i te kako.

avatar
Misosesic
Friday, 24.01.2020
16:52

Klop igra brz i trkački fudbal a Isko je sve samo ne trkač.

avatar
jv
Friday, 24.01.2020
13:21

Isko kod Klopa? Pa taj ne bi potrčao ni da ga lav juri. Klop maže oči, samo on zna koga će dovesti. To ga čini najinteligentnijim menadžerom na svetu, rezultati ga čine najboljim.

avatar
Mangus
Friday, 24.01.2020
12:52

Isko ne odgovara klopovom stilu. Lenj je previse da bi igrao u ovom liverpulu. Takav je bio i kutinjo, igrac momenta i to je umelo da kosta klub.
Keita sigurno nece nigde jer igra odlicno kada ne zdrav, ali je cinjenica da ga muce lovrede

avatar
House Anfield
Friday, 24.01.2020
12:37

Kutinjo je zavrsena prica, sam je odabrao da ode iz kluba. Vrsio je pritisak na upravu da ga puste pricama da je nezadovoljan i sam sebi iskrojio sudbinu. Sto se tice Iska mislim da bi to bio pravi izbor i za Iska i za Liverpool.

avatar
Dr . Nedeljkovic
Friday, 24.01.2020
12:14

Kutinja bih voleo da vidim u Liverpul ponovo , ali samo za 50 miliona , preko ni evro . Mislim da bi mogao ponovo oziveti karijeru , mada cisto sumnjam da bi ga Klop zeleo u timu . Isko mislim da nije za Liverpul , mada ko ce ga znati . Saciri i Lalana bi trebalo da idu na leto .

avatar
Chella_ynwa
Friday, 24.01.2020
12:12

Isko je tehnicki savrsen. Ali dosta davi loptu i spor je. Ali ne sumnjam da bi Klop to popravio.

avatar
JC\'90
Friday, 24.01.2020
11:51

Vinisijus, Asensio i Isko za Salaha. Svi zadovoljni.

avatar
Offside
Friday, 24.01.2020
13:01

Mislis zadovoljan Liverpul?Kako bi Real mogao biti zadovoljan takvim (nerealnim) transferom?Na kraju krajeva,niti Liverpul zeli da pusti Salaha koji igra sjajno,niti Salah zeli da ode (barem da znamo),niti je Real zainteresovan za njega jer su pozicije po krilima popunjene a na sve to zna se ko je Realova glavna meta na koju ce se polomiti citav budzet na leto.

avatar
JC\'90
Friday, 24.01.2020
11:45

Nece Keita nigde

avatar
Reds8c
Friday, 24.01.2020
11:31

Odakle vam to za Keitaja? Kakva glupost. Šta če Klopp kupiti nikad nečete saznati, nikad. Tek tada kad bude transfer realizovan.

avatar
Бојовић Милан
Friday, 24.01.2020
11:29

Ovo je možda šansa za Kutinja da oživi karijeru u Barsi, ipak je Valverde bivši...ko bi znao, ja bih voleo da ga vidim opet u Barsi

avatar
Savoa
Friday, 24.01.2020
11:19

Keita, Fabinjo i Isko. Auuuu ne ide Keita nidje.

avatar
Red blood
Friday, 24.01.2020
11:16

Sumnjam u ovo,a sumnjam i da bi Isko bio standardan.
Zbog Klopovog sistema igre,u vezi mu trebaju trkaci,a Isko je suvise lenj.
Napadacke opcije su zatvorene,tek tu ne bi imao mesta.

avatar
Amalainter
Friday, 24.01.2020
10:56

Doba Klopa..a ne Liverpula..setite se kakvu je on ekipu nasledio..

avatar
Brainless
Friday, 24.01.2020
10:56

Ne mogu da Vas ispravljam...dosadno je vise i svi mi radim svoj posao na svoj nacin...niste cak ni isparafrayirali ovo za kutinja...a onda ne znam zasto Vama smeta Keita...decko ima 23 godine i za sad je sasvim korektan, sta vise za rotaciju odlican. ima dosta igraca koji ce otici pre njega: Lalana, Saciri(ako bude hteo), Lovren, Karius, Matip a mo\da ;ak i Milner

avatar
Opet Anonymous
Friday, 24.01.2020
13:44

Previse je placen da bi bio za rotaciju, dovden je da bude standardan sto nije i zato nije opravdavao ocekivanja...

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Saturday, 25.01.2020
08:35

Za sve igrače koji potencijalno idu se slažem osim za Matipa i Milnera. Matip sigurno ostaje ako ništa kao četvrti štoper (a kad je zdrav kvaliteta ima da se bori i za drugog štopera) dok će Lovren 90% da ide i dovešće se novi štoper za rotaciju. Milner je potpisao novi ugovor i prema tome ne ide nigdje jer iako nije dovoljno kvalitetan za prvotimca veoma je dobra rezerva za nekih 4-5 pozicija u timu. Jedini scenario gdje bi on otišao jeste ako bi se Leeds vratio u PL i ako se bude našao neki novi lijevi bek koji će da bude rezerva za Robertsona. Tada bi klub vjerovatno pustio Milnera
Karius, Shaqiri (otići će da bi negdje igrao redovno) i Lallana idu sigurno