Od Ajntrahta i Čelsija Pereza boli glava! Realovo bogatstvo u neželjenim igračima, ovo su startnih XI za novu sezonu?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 26.05.2019.
15:27
Izvor: Sportske.net

Problem za problemom, šta će raditi Zidan ako mu se svi ovi igrači pojave 7. jula na pripremama...

EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

I dalje nema pojačanja, pa čak i ono što je izgledalo sigurno kao Luka Jović izgleda da nije, Ajntraht je podigao cenu, a nervoza u Realu raste.

Sada se pojavila informacija da je Čelsi podigao lestvicu, da traže oko 130 miliona za Edena Azara koji ulazi u poslednju godinu ugovora.

Zidan traži da se poslovi što pre završe, ali mora da čeka, pre svega evropska finala.

U međuvremenu, mora da razmišlja o fudbalerima koji će se pojaviti krajem prve nedelje jula u Valdebebesu i koji se vraćaju sa pozajmica. Malo ko može da računa da će ostati, a klub na neki način mora da se oslobodi Odegarda, De Tomasa, Tea Ernandeza, Borhe Majorala, Džejmsa Rodrigeza, Kovačića, Oskara, Lunjina i Lukasa Silve.

Od ovih igrača, verovatno će ostati samo Lunjin, Ukrajinac bi trebalo da bude drugi golman. To znači da Navas odlazi, iz sadašnjeg sastava će Reguljon biti poslat na pozajmicu sa mogućnošću da Real otkupi njegov ugovor, a treba prodati i Ljorente, Sebaljosa, Valjeha, Marijana i na kraju naći rešenje oko Bejla.

Kada pogledate cene ovih igrača, Real sigurno ima oko 300 uloženih miliona u fudbalerima koje Zidan ne vidi u timu, ali kako prodati Sebaljosa kada za njega traže 50 miliona, dok za De Tomasa cena koja se pominje je 35 miliona, to neće platiti niko iako se nadavao golova u Rajo Valjekanu.

Perez insistira da igrači budu prodati, da se unese novac i onda realizuju pojačanja poput Azara, Eriksena, Ferlana Mendija, Jovića, već je stigao Militao, 50 miliona su potrošeni.

Sve dalje je Pogba, a sama činjenica da je Kros produžio ugovor pokazuje da će samo jedan Eriksen ili Francuz stiću u klub, Danac je jeftiniji i lakša meta, ugovor mu ističe na kraju sledeće sezone.

Novi problem je kapiten Ramos koji je izrazio želju da ode, ali od toga nema ništa, verovatno, Perez ne bi smeo da rizikuje zbog navijača, iako bi svi veći klubovi Evrope želeli da se pojačaju takmim igračem.

Tim bi, ako se ispune planovi mogao da izgleda ovako.

Kurtoa
Karvahal, Varan, Ramos, Mendi (Marselo),
Kazemiro,
Eriksen, Kros, Modrić,
Benzema, Azar.

Lunjin, Odriozola, Militao, Naćo, Marselo, Valverde, Lukas Vaskez, Asensio, Isko, Jović bi bili alternative što pokazuje da bi Real mogao da ima strašan tim naredne sezone, ali pitanje je hoće li moći da proda pomenute igrače i da na taj način finansira ulaganja...

Podsetimo, za prelazni rok imaju oko 500 miliona evra, sa druge strane Perez do 2021. planira da igradi novi Bernabeu koji će koštati takođe oko pola milijarde evra...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 26.05.2019
17:50

Kurtoa
Karvahal, Varan, Ramos, Mendi (Marselo),
Kazemiro,Kros,
Eriksen, Asensio,Azar
??? (ne Benzema, svakako ne Jović) Možda ponovo razmisliti o Ikardiju...

avatar
Mihajlo_NS
Sunday, 26.05.2019
16:26

Na kraju ako dovedu Azara neka budu srecni :) I to samo zato sto je sam igrac izrazio zelju.

avatar
Mangus
Sunday, 26.05.2019
16:16

Stadion grade iz kredita a otplatice ga prodajom imena i sponzorskim ugovorima. Drugo, osvojili si 3 LS a pritom nikog skoro nisu kupili. Prodali su ronalda za skoro 100 milki.
Imaju lni para i bez prodaja. Pitanje je samo da li hoce da trose bez da se rese nekoga.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 26.05.2019
16:05

Kad im je Celsi za ono drvo na golu sa jednom godinom ugovora uzeo onolike novce ne bi me cudilo da im stvarno uzmu tih 130 miliona za Azara.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 26.05.2019
17:52

31,5 miliona funti za golmana koga ste pre dve sezone kovali u zvezde i nije puno para. Pa ako i uzmu 130 miliona za Azara nije ni to mnogo...

avatar
damjan89
Monday, 27.05.2019
02:55

Ja kao navijac Celsija nikad ga nisam "kovao u zvezde" ni preterano gotivio, branio je dobro u Atletiku, u Celsiju zadnje dve godine bio je nula, tako da sam bio presrecan kad sam mu video ledja...Kepa je u ovom trenutku bolji golman od njega, a tek ce napredovati, Kurtoa nije ni u top 10 najboljih na svetu...

avatar
Tata Messi
Sunday, 26.05.2019
15:43

Ne znam po kojoj logici ovi igraci vrede 300m.Ali nista cudno Real ceni Kovacica 80m,a realna cena 30m

avatar
Hannibal Lecter
Sunday, 26.05.2019
17:38

vrede i preko 300 miliona, sam bale je 80-90, rodrigez oko 50m, sebaljos nece otici ispod 40, gde su ostali...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 27.05.2019
00:44

Barsa ceni silesena 25 miliona a on ne vredi ni 15...cene Rafinju 25 a on ne vredi vise od 5 miliona...i mnoge druge igrace cene mnogo kao sto su gomes,umtiti,rakitic,malkom