Od Ajntrahta i Čelsija Pereza boli glava! Realovo bogatstvo u neželjenim igračima, ovo su startnih XI za novu sezonu?!

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 26. maj 2019.

  • 15:27

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Problem za problemom, šta će raditi Zidan ako mu se svi ovi igrači pojave 7. jula na pripremama...

Od Ajntrahta i Čelsija Pereza boli glava! Realovo bogatstvo u neželjenim igračima, ovo su startnih XI za novu sezonu?!
Foto: EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO
I dalje nema pojačanja, pa čak i ono što je izgledalo sigurno kao Luka Jović izgleda da nije, Ajntraht je podigao cenu, a nervoza u Realu raste.

Sada se pojavila informacija da je Čelsi podigao lestvicu, da traže oko 130 miliona za Edena Azara koji ulazi u poslednju godinu ugovora.

Zidan traži da se poslovi što pre završe, ali mora da čeka, pre svega evropska finala.

U međuvremenu, mora da razmišlja o fudbalerima koji će se pojaviti krajem prve nedelje jula u Valdebebesu i koji se vraćaju sa pozajmica. Malo ko može da računa da će ostati, a klub na neki način mora da se oslobodi Odegarda, De Tomasa, Tea Ernandeza, Borhe Majorala, Džejmsa Rodrigeza, Kovačića, Oskara, Lunjina i Lukasa Silve.

Od ovih igrača, verovatno će ostati samo Lunjin, Ukrajinac bi trebalo da bude drugi golman. To znači da Navas odlazi, iz sadašnjeg sastava će Reguljon biti poslat na pozajmicu sa mogućnošću da Real otkupi njegov ugovor, a treba prodati i Ljorente, Sebaljosa, Valjeha, Marijana i na kraju naći rešenje oko Bejla.

Kada pogledate cene ovih igrača, Real sigurno ima oko 300 uloženih miliona u fudbalerima koje Zidan ne vidi u timu, ali kako prodati Sebaljosa kada za njega traže 50 miliona, dok za De Tomasa cena koja se pominje je 35 miliona, to neće platiti niko iako se nadavao golova u Rajo Valjekanu.

Perez insistira da igrači budu prodati, da se unese novac i onda realizuju pojačanja poput Azara, Eriksena, Ferlana Mendija, Jovića, već je stigao Militao, 50 miliona su potrošeni.

Sve dalje je Pogba, a sama činjenica da je Kros produžio ugovor pokazuje da će samo jedan Eriksen ili Francuz stiću u klub, Danac je jeftiniji i lakša meta, ugovor mu ističe na kraju sledeće sezone.

Novi problem je kapiten Ramos koji je izrazio želju da ode, ali od toga nema ništa, verovatno, Perez ne bi smeo da rizikuje zbog navijača, iako bi svi veći klubovi Evrope želeli da se pojačaju takmim igračem.

Tim bi, ako se ispune planovi mogao da izgleda ovako.

Kurtoa
Karvahal, Varan, Ramos, Mendi (Marselo),
Kazemiro,
Eriksen, Kros, Modrić,
Benzema, Azar.

Lunjin, Odriozola, Militao, Naćo, Marselo, Valverde, Lukas Vaskez, Asensio, Isko, Jović bi bili alternative što pokazuje da bi Real mogao da ima strašan tim naredne sezone, ali pitanje je hoće li moći da proda pomenute igrače i da na taj način finansira ulaganja...

Podsetimo, za prelazni rok imaju oko 500 miliona evra, sa druge strane Perez do 2021. planira da igradi novi Bernabeu koji će koštati takođe oko pola milijarde evra...
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari