Očekujte nemoguće - Riki Kaka se vraća na teren!?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 28.09.2018.
10:13
Izvor: Sportske.net

Dobio je poziv koji ne može da odbije, hoćemo li Brazilca videti ponovo na italijanskim terenima...

EPA/MARCO BUCCO
EPA/MARCO BUCCO

Povezane vesti

Kaka se vratio u Italiju, ima ponudu Milana da radi u strukturama kluba, ali bi mogao da zaigra, godinu dana posle povlačenja.

Naime, danas će zvanično Adrijano Galijani, uz podršku Silvija Berluskonija kupiti nekadašnjeg drugoligaša Moncu, planovi su ambiciozni u smislu plasmana u Seriju B, gde klub iz okoline Milana nije bio već gotovo dve decenije.

Ali, sav haos koji vlada u Italiji, u nižim ligama, pre svega zbog finansija, kazni, nameštanja, mogao bi da olakša put Monci koja je sezonu počela odlično, sa tri pobede, bez primljenog gola.

Kaka bi mogao da se spremi do zime i da pomogne da sigurno bude izboren plasman u drugu ligu, u što niko ne sumnja, jer je Monca finansijski jača od rivala. Brazilac bi bio fenomen, magnet za publiku, ovaj klub je stalno šeta između druge i treće lige, ali je bankrotirao pre nekoliko godina i prebačen je među amatere, za dve sezone su se vratili u treću ligu, prošle nisu uspeli kroz plej of da se dokopaju Serije B gde su poslednji put igrali na početku veka.

Veruje se da bi im Milan pomogao sa par mlađih igrača, što je i do sada bio slučaj, u tumu imaju par Brazilaca, veterana Režinalda koga se sećate iz Sijene i Parme, kao i Džefersona koji nikada nije dobio šansu kao klinac u Fiorentini.

Za Moncu su igrali fudbaleri koji su kasnije postali zvezde Milana, poput Masarta, Kostakurte, Ganza, Strope, ali i Kaziragi, Marko Branka, Di Bjađo, čak i Patris Evra, u svom prvom, neuspešnom boravku u Italiji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ИступањеЈединоРешење
Friday, 28.09.2018
10:18

I Kaka bi da odveze poslednji krug u Monci, ali, bilo je reci da ce za Moncu igrati samo Italijani sto je oduvek bio Silviov san:-D Da li ce Riki biti izuzetak?

avatar
Don Silvio
Friday, 28.09.2018
13:03

Riki ima Italijanski pasos :D neka baba mu je iz Italije :D

avatar
deki trbic
Friday, 28.09.2018
15:38

baba od muske tetke ahahhaha :D?

avatar
ИступањеЈединоРешење
Friday, 28.09.2018
14:41

Ima, verovatno ga je dobio i zbog 6 (7) godina kod nas, ali, i dalje nije Italijan:-D Nije cak ni Oriundi to jest Italijan poreklom.