Očajni Arsenal, plaćaju odštetu, Ozil ide u Španiju?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 16.01.2019.
11:50
Izvor: Sportske.net

Win-win situacija za Nemca koji iritira sve i svakoga na "Emirejtsu". Arsenal u takvoj situaciji da bi mu isplatili ogroman novac da ode, a izgleda da se vraća na Pirineje...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Arsenal je očajan.

Naime, čine sve kako bi se oslobodili Mesuta Ozila, i to iz dva razloga.

Prvi je ogroman novac koji dobija, oko 20 miliona bruto po sezoni, pisali smo da su u klubu besni na Gazidisa i Vengera jer su mu dali novi ugovor koji je basnoslovan, a Emeri na njega i ne računa.

Drugi je situacija u svlačionici, nezainteresovani Ozil koji je spreman da sedi na tribinama i prima bogatstvo navodno, kako tvrdi legendarni golman "Gunera", Dejvid Siman, iritira ostale igrače.

Ozil je nuđen Juventusu i Interu, stigao je negativan odgovor, italijanski velika ne bi mogli da ga plaćaju, čak ni da ga Arsenal pusti besplatno ili na pozajmicu.

Pojavile su se ponude iz Kine, ali Nemcu ne pada na pamet da se seli iz Evrope.

U Londonu razmišljaju da mu ponude da ga isplate do kraja sledeće sezone, nekih 30 miliona evra, samo da ode.

Pojavilo se svetlo na kraju tunela, naime, uz odštetu, Ozil bi prihvatio ponudu Atletika iz Madrida koji bi platio Arsenalu 20-tak miliona evra, a jasno, Nemcu koji ima 30 godina ponudio mnogo manju platu.

No, Ozil bi ostvario cilj da se vrati u Primeru gde je već igrao za Real, ali i da ne izgubi veliki novac, kao i da igra na najvećoj sceni.

Da li će od ovoga biti išta, ostaje da vidimo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 16.01.2019
20:33

On otkad je dosao iz reala covek otaljava pesaka ko po kazni.Kad dode neki derbi malo se prepali pa nesto odigra pa se onda povuce na dva tri meseca i tako u krug a lova do krova.Kralj.Wenger stara cicija uvek je placao najvise one koji su najmanje davali.

avatar
Kokorayko
Wednesday, 16.01.2019
18:56

treba uvesti u fudbalu klauzule u ugovorima da ako ne igraš primaš mnogo manje para, sve je veći broj ovih džukela koji postaju ekstremno bogati i ne igraju više fudbal.

avatar
AFC
Wednesday, 16.01.2019
14:53

Očajan Arsenal, još očajniji Ozil, a najočajniji će biti ovi koji ga dovedu. Ima fudbal u malom prstu, ali ga boli k.... da se trudi.

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 16.01.2019
13:56

dobar igrac ali nije mogao u tako slabom timu da pokaze kvalitete. zasluzuje Atletiko koji je za arsenal velikan evropskog fudbala.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 16.01.2019
13:52

Letargicni Ezil je bas ono sto je potrebno Atletiku i super odgovara njihovom stilu igre... :)

avatar
Непобедиви
Wednesday, 16.01.2019
13:48

Koliko god čudno zvučalo nekom, Arsenalu Ozil trenutno nije najveći problem. Najveći problem je svađa na relaciji Mislintat-Sanlijehi. Dok se to ne reši, Arsenal nece moći normalno da funkcioniše u organizacionom smislu, a kamoli u nekom igračkom (transferi, itd.).

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 16.01.2019
13:05

Mislim da bi mu u Spaniji mnogo bolje islo

avatar
Mangus
Wednesday, 16.01.2019
13:00

Ovo mi je malo cudno. Ozil nije poznat kao igrac koji se mmnogo zrtvuje, dok Simeone trazi ratnike.