Očaj u Barseloni, ultimatum i Lengle!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 29.05.2020.
11:45
Izvor: Sportske.net

Stvari sve gore, klubovi podižu ulogu, problem za problemom, a vreme curi...

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

U Barseloni sve komplikovanija situacija kada su pojačanja u pitanju.

Klauzula Lautara Martineza važi samo u prvoj polovini jula, Inter je upozorio Katalonce da će morati da je plate, da posle toga nema pregovora.

Stiglo se do ćorsokaka jer Italijani ne prihvataju ponuđene igrače, hoće Vidala, ali ne kao deo trejda. Poslednje informacije govore da su tražili Lenglea, što Barsa sebi ne može da dopusti, ionako ima problem sa štoperima, traže dugo već zamenu za Pikea, a žele da prodaju Umtitija. Inter bi pristao na 70 miliona i francuskog štopera, no od toga nema ništa.

Iako postoj dogovor sa Argentincem, on neće forsirati transfer, niti stupiti u štrajk, ali će Inter morati da mu ponudi više od 4.5 miliona po sezoni, sada prima 2.5.

Sve ovo stavlja Barsu u nezgodan položaj, kao i u slučaju Pjanića gde je Artur odbio da se preseli u Torino, sada se govori o Kutinju, a Juventus želi Dembelea na pozajmicu sa pravom otkupa kako bi pustio Bosanca.

Baner 3


U ovom trenutku nema alarma, ali ako Barselona ne uspe da proda brzo igrače, ili nađe rešenje u trejdovima, italijanski klubovi će zatvoriti pregovore i okrenuti se drugim metama. Juve već pregovara sa Čelsijem o razmenama, a kako rekosmo, ultimatum Intera ostaje, a posle polovine jula, neće više biti ni mogućnosti da se aktivira klauzula.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dzaus81
Saturday, 30.05.2020
14:18

Konačno da se i tim klubovima pokažu zubi...

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 30.05.2020
00:01
avatar
Mirjevac
Friday, 29.05.2020
15:05

Vreme ne curi vec ude normalno, prelazni rok jos nije ni poceo i jos nijedan transver niko nije ni ugovorio, tako da to je za dvi! Inter nista nemoze da soreci klauzula traje od 1 do 15 jula, znaci ako barca ili neko drugi izbroji 111 miliona u tom toku igrac je njegov, samo sto tu igrac moze da idlici gde ce! Ako barca ne ugovori trampu ona ce morati da izbroji 111 miliona i stvar resena! Inter ce morati da prodaje on nema pare ni za plate, a kamoli da obnovi nov uhovor za Lautara on nece da trazi samo 4, 5 miloma platu vec ce da trazi onu koju mi barca nudi a to je 7,5 miliona, tako da se vise zuri interu a ne barci! Tako isto se vise zuri juventusu a ne barci, barca ima igrace ali hoce da radi na podmladjivanjem, Suarez napadac on jos moze da ugra ima ugovor jos godinu i vise, vezne igrace batca ima njoj bas i nije potreban Pjanic, on samo vredi tek nekih 25 miliona, on nije ni bitan, sli posto vredi samo 25 miliona a moze da odigra jos dve sezone, zato ga barca i hice! Fakticki barci i ne trebsju igraci, mnoge njene igrace traze na pozajmicu neke traze i da kupe, tako da je barca u dobroj poziciji!

avatar
Gile sile pravi
Monday, 01.06.2020
03:22

Ne pisi gluposti Inter je prodao Ikardija za 50 miliona evra danas ! Ima pare a imao je i pre toga. Sto se Lautara tice Auzilio direktor Intera se oglasio i rekao da ne zele otpad koj nudi Barsa nego samo 111 miliona evra u kesu, citaj malo tu izjavu. to ujedno znaci da ako Barsa ne plati od 1 do 15 jula 111 miliona evra Inter onda nece ni da pregovara posle toga o prodaji Lautara. ali odakle Barsi 111 miliona evra nemaju oni te pare. Prvo neka prpdaju otpad koj niko nece pa da vide hoce li skupiti nesto. ali kome da prodaju taj otpad nece to niko. Lautaro ostaje U Interu zato sto Barsa nema 111 miliona evra. I nemoj da pises vise gluposti da Inter nema pare. Od danas je bogatiji za 50 milona evra

avatar
petar8
Thursday, 04.06.2020
10:29

Mozes ti djetetu objasnjavat ali on nerazumije. Djeluje mi ovaj Mirjavec ko onaj paris saint germain. Balavac koji poceo pratit nogomet prije 3 godine

avatar
petar8
Thursday, 04.06.2020
10:26

Najbolji su mi oni koji govote da Inter nema ni za place a Inter nije svojim igracima ni spanjio primanja zbog krize. Inter nema financijskih problema. Znaci barca nema prebijeme pare,uzeli igracima 70%place...kad djeca pokusavaju razumjet nogomet onda se dolazi do ovakvih izjava

avatar
Mirjevac
Tuesday, 02.06.2020
00:12

Procitaj ti malo bolje i malo bolje se ti obavesti, pa ces znati da barca ima vise od pola pare za Lautara, ali gleda da se oslobodi visak igraca! A koje to dobre igrace ima Inter, ako jos prodaju Lautara, oni nemaju vise igrace vec sve neke trkace na travi, barca ima igrace koje svi bolji klubovi traze! Eno barca resila zamenu za Semeda i on ce da ode u Citi, iz Citija dolazi zamena koja ce da bude za Lautara, i kad Inter proda nega, posto je jednog dobrog prodo onda mmu stvarno ostaju kkrsevi od igraca! Prelazna sezona jos nije presla i zato se samo ugovaraju transveri, koje igrace to inter ima kad ih bara izbaci, kako ti kazes sa tim krsem od igraca, ii ti znas da barca ima krseve, oni su za inter prva klasa!

avatar
BlueBoy84
Friday, 29.05.2020
14:24
avatar
PazzaInter
Friday, 29.05.2020
14:14

Nije Inter pijaca, cena je tu pa ti Barso uzmi ili ostavi. Lautaro je dobar momak koji voli Inter tako da ne verujem da ce namerno da zabusava da bi ostvario transfer. U svakom slučaju ako ostane super, ako ode to ce biti za velike pare koje ce Marota itekako umeti da iskoristi.

avatar
Amalainter
Friday, 29.05.2020
14:11

Ako je istina da su utopili PSZ-u Icardija zasto mu ne daju 7-8 miliona po sezoni,klauzula 150 miliona pa dogodine ko hoce neka izvoli..zadovoljan i igrac i klub..