Obrt - Junajted izvisio za Klajna?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.04.2015.
18:11
Izvor: Sportske.net

Sudeći prema poslednjim informacijama koje stižu sa stadiona "Sent Meri", Mančester Junajted i drugi engleski velikani verovatno će ostati uskraćeni za sjajno pojačanje iz redova Sautemptona.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Novopečeni "A" reprezentativac Engleske Natanijel Klajn našao se na meti nekolicine premijerligaša čiju je pažnju privukao sjajnom sezonom u dresu Sautemptona.

Defanzivac "Svetaca" nalazi se u poslednjoj godini ugovora sa Sautemptonom a tokom prethodnih nedelja mogle su se čuti vesti da Mančester Junajted ima ozbiljnu nameru da angažuje Klajna.

Ni desni bek Kumanovog tima nije indiferentan prema interesovanju "Crvenih Đavola" ali je izvršni direktor Sautemptona Les Red nagovestio da "od romanse neće biti ništa".

"Pregovori oko produžetka saradnje sa Natanijelom Klajnom su u toku. Sve radimo postupno i jasno je da novi ugovor neće biti potpisan posle jednog sastanka" rekao je operativac Sautemptona.

Kako je Red preneo medijima na Ostrvu, čudno bi bilo da posle sjajnih igara ne postoji interesovanje za Klajna ali u isto vreme on ističe da je desni bek blizu odluke da potpiše novi ugovor sa Sautemptonom.

"Razumljivo je da je srećan u klubu. Uspeo je da dogura do reprezentacije noseći dres Sautemptona. Bilo bi čudno da nema spekulacija kada je transfer u pitanju ali se nalazimo na dobrom putu da produžimo saradnju" zaključuje Red.

Konačna odluka o tome da li Natanijel Klajn ostaje u Sautemtonu biće poznata po završetku sezone ali se čini da će "Sveci" uspeti da odbiju prvi nalet "ajkula" i novim ugovorom osiguraju Klajnov ostanak na stadionu "Sent Meri" barem još godinu dana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 28.04.2015
21:58

Kad smo za Soa dali skoro 40 miliona, onda za Klajna mozemo 30.

avatar
Аполо
Tuesday, 28.04.2015
20:59

Ovo je nacin da se digne cena igracu jer bi ga ovako prodali za manje novce kada mu istice ugovor. Ako potpise nov ugovor nije iskljuceno da nece napustiti klub ali ce time Sautempton uspeti da mu digne cenu za jos nekoliko miliona.

avatar
Milosch
Tuesday, 28.04.2015
20:39

On moze da potpise novi ugovor da bi pomogao Sautemptonu da eventualno digne cenu, inace ako ga MUFC hoce to je gotova stvar...

avatar
Nikola M.
Tuesday, 28.04.2015
19:27

Prvo, on još nije potpisao novi ugovor, a drugo, i da potpiše novi ugovor sa Sautemptonom, Junajted, ako se zaista namerači na njega, mislim da će ga i dovesti. Eventualni novi ugovor, ne verujem da će biti bilo kakva prepreka. Prošle sezone je i Suarez potpisao novi ugovor sa Liverpulom, pa je na leto prešao u Barselonu. To je najsvetliji i najskoriji primer, tako da to ne mora biti zid onom klubu koji bude istinski želeo Klajna u svojim redovima.

avatar
Nikola Nikolic
Tuesday, 28.04.2015
20:47

pa ako dobije novi ugovor sa sautemptonom junajted kada ga bude dovodio morace da mu da vecu platu i vise da ga plati

avatar
Tuesday, 28.04.2015
21:58

Nije to bitno.

avatar
ANDY_COLE#18
Tuesday, 28.04.2015
21:32

Kako god okrenes ako budu zainteresovani toliko vjer. ce ga dovesti s jedinom razlikom sto ce platiti vise i ponuditi bolji ugovor.Na kraju ti dodje na isto

avatar
Poznavalac
Tuesday, 28.04.2015
19:26

Odlican bek,njegovom kupovinom united bi se obezbedio narednu deceniju na bekovskim pozicijama,klajn desno-so levo i puna kapa.

avatar
skols18
Tuesday, 28.04.2015
18:39

kakve ima veze ugovor novi to nista nemoze da spreci junajted da ga kupi ako hoce

avatar
giggsy the master
Tuesday, 28.04.2015
18:26

Šteta. ..samo se nadam da ovo nije tačno

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 28.04.2015
18:16

Southamtpon mora da zadrzi svoje najbolje igrace ako hoce da razmisljaju o Evropi, ali bice mi drago ako ga Junajted kupi, odlican je igrac :-)