Obećanje za Srbina - Ko bude bolji na terenu dobija Sergeja?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.04.2019.
09:33
Izvor: Sportske.net

Mi bismo uzeli sa rezervom, ali izgleda da Milinković-Savić zavisi od raspleta u Seriji A!

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Sergej Milinković Savić je i dalje prva meta Milana, prošle godine pokušali su da ga dovedu na astronomsku pozajmicu sa otkupom, ali je Lacio odbio.

Leonardo i Maldini sada čekaju ishod u Ligi šampiona, plasman u elitu bi olakšao probleme koje su napravili prošli vlasnici, ali i ubedio UEFA da popusti oko FFP.

Podsetimo, Milan je i dalje na udaru zbog perioda od 2014. do 2017. kada su Berluskoni, pa sumnjivi Kinez Li Jonghong bili vlasnici.

Sada je klub pao u ruke mnogo bogatijeg investicionog fonda "Eliot", Amerikanci imaju nameru da ulože, vrate Milan na staze stare slave, a onda ga prodaju, uz veliku zaradu.

Naravno, ključno je ove sezone da se plasiraju u Ligu šampiona posle šest godina, o tome je pričao i Paolo Maldini, žele da promene ekipu, sigurni su od startera samo Donaruma, Paketa, Romanjoli i Pjate.

Naš Sergej bi bio šlaga na tortu, a zanimljivo, mediji u Italiji pišu da ima obećanje Igli Tarea da će biti prodat, ako Lacio ne izbori Ligu šampiona.

Dakle, sudbina Srbina na neki način zavisi od borbe za četvrto mesto, Milan je na toj poziciji, ali čeka Lacio koji je već ove sezone pobedio Inter na Meaci. Pobedom bi se Lacio izjednačio sa "Rosonerima", ali ne treba zaboraviti ni Romu koja ima dva boda više od gradskog rivala, niti Atalantu koja je još u boljoj poziciji, kasni za Milanom bod.

Kako god bude, Sergej će igrati Ligu šampiona, iako bismo mi uzeli obećanja Tarea sa zadrškom, pošto kao i uvek poslednju reč ima Klaudio Lotito.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MCdarkO
Friday, 12.04.2019
18:27

Nešto ste pisali tipa Real, ManU, Barsa itd da se kidaju za njega. 100, 120 pa na kraj 150 miliona... A sad ako ima sreće u propali Milan da ode... Hahahahaha

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 12.04.2019
17:33

Zasto biste uzeli sa rezervom? Zbog zasto? :-D Sad smo na udaru zbog perioda 2015-2018.

avatar
Anonymous Official
Friday, 12.04.2019
14:44

Bolje da taj novac uloze u Barellu i Tonallija

avatar
Z
Friday, 12.04.2019
11:39

Pa zar juce nije bio u novom i rekonstruisanom MU, a nedelju dana pre toga prva zelja Reala (dok Pogba nije uskocio)?

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 12.04.2019
10:37

Tadic je izmislio fudbal za ovog, to samo Italijani mogu da napumpaju igrace.

avatar
Rosso 21
Friday, 12.04.2019
10:01

Velika šteta za prosutim bodovima sa Samdoriom i Udineseom, pa i sa Juveom, to je 5-8 bodova koje bi nam na neki način već obezbedilo LS.
Lacio ima utakmicu manje, ako ih ne dobijemo u subotu upadamo u problem... Biće gužva do poslednjeg minuta lige.