Obamejang se dogovorio i šta sada?

Autor: Nikola Miloradović
petak 19.01.2018.
18:32
Izvor: Sportske.net

Gabonac je na izlaznim vratima "Signal Iduna Parka".

EPA/FRIEDEMANN VOGEL
EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Pjer-Emerik Obamejang je iz disciplinskih razloga propustio duel sa Volfsburgom, a ozvaničeno je da ga u sastavu "Milionera" neće biti ni za duel sa Hertom, koji je večeras od 20:45h na programu.

Kao razlog za njegovo propuštanje drugog vezanog duela, navodi se moguć transfer u redove Arsenala, a navodno se Gabonac i dogovorio sa "Tobdžijama".

Brojni mediji su preneli da je dogovorio uslove saradnje sa klubom sa "Emirejtsa", Venger pred 24. kolo Premijer lige nije hteo puno da priča o napadaču Borusije, ali je rekao dovoljno da izrevoltira upravu nemačkog kluba, koja je zgrožena ponašanjem francuskog stručnjaka.

Na "Signal Iduna Parku" smatraju da je Arsen Venger iskazao nepoštovanje kada je uopšte pominjao igrača tuđeg kluba, u ovom slučaju njihovog napadača Pjer-Emerik Obamejanga.

Više o svemu tome u nastavku.


Sportski direktor Dortmunda Mihael Zorc je potvrdio da Obamejang neće igrati u Berlinu, ali i da će ostati u Dortmundu i trenirati.

"On će ostati u Dortmundu. Utisak je da u ovom trenutku razmišlja o drugim stvarima i da nije fokusiran", rekao je Zorc.

Dakle, jasno je da je želja Gabonca da napusti klub i preseli se na sever Londona, ali uprava ne želi ništa da komentariše.

Da li to znači da će na sve načine pokušati da zadrže Gabonca ili jednostavno ne žele da ponove Vengerovu grešku i unapred pričaju o nekim stvarima, nije još uvek poznato.

Nije jasno ni koliko bi "Tobdžije" morale da plate za njegove usluge, pretpostavlja se da bi Borusija na ime transfera mogla da inkasira od 70 do 80 miliona evra, što bi bio rekordan transfer za ekipu Arsenala.

Stvar "visi o koncu", videćemo u narednim danima kako će se sve odigrati.

Arsenal ostaje bez Sančeza, Čileanac će u Junajted, koji će za njegove usluge put "Emirejtsa" poslati Henrika Mihtarijana.

U slučaju takvog sleda događaja, dolazak Obamejanga bi bio velika stvar za "Tobdžije", prema mnogima bi u slučaju takvog raspleta Arsenal odradio najbolji prelazni rok u prethodnih nekoliko godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 19.01.2018
22:16
avatar
jack wilshere
Friday, 19.01.2018
20:04

Ja sam uvjeren da ovo radi neko drugi iz sjene.. vjerovatno Anceloti..jednostavno, nije ovo Vengerov stil da toliko mijena i cisti tim u januaru... nadam se da je tako...

avatar
NikkiCFC
Friday, 19.01.2018
19:57

Verovatno ceka decko da se neki ozbiljan klub ukljuci u trku. Borusija, Arsenal isto mu dodje. Druga kategorija.

avatar
Djordjo COYG
Friday, 19.01.2018
20:03

Igrace on ipak sa Kerolom

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 19.01.2018
20:08

ako su oni druga kategorija...onda je celsi treca kategorija

avatar
Dimebag Darrell
Friday, 19.01.2018
19:47

Prelazi on 100%, ovo samo odugovlace i dizu cijenu.

avatar
laki94
Friday, 19.01.2018
19:43

Како рекорд за обе стране, Дортмунд узео онолике паре летос за Дембелеа.