Obamejang napušta Arsenal zbog najvećeg sna, mogao bi snove da sruši Srbinu?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 27.11.2019.
19:27
Izvor: Sportske.net

Gabonac izgleda rešen da napusti redove "Tobdžija".

EPA-EFE/Kai Foersterling
EPA-EFE/Kai Foersterling

Povezane vesti

Sve se više piše o potencijalnom odlasku Pjer-Emerika Obamejanga iz redova Arsenala.

"Tobdžije" pružaju razočaravajuće partije ove sezone, Emeri je u nezavidnoj poziciji, šuška se da mu je uprava spremila i zamenu.

Teško je zamisliti da bi Arsenal mogao da se vrati u Ligu šampiona ove sezone, čini se da je jedina nada Liga Evrope, ali nisu jedini klub koji će kroz pomenuto takmičenje pokušati da se vrati u elitno.

Jasno je da je pred klubom težak zadatak, a Obamejang nema vremena za čekanje.

Narednog leta će napuniti 31 godinu, a veliki san mu je da osvoji Ligu šampiona, pa mediji sa Ostrva spekulišu da bi narednog leta mogao da zatraži transfer.

Ima ugovor sa klubom do leta 2021. godine, pa je jasno da će Arsenal biti u nezgodnoj poziciji i da bi Gabonac lako mogao da promeni sredinu po završetku sezone.

Već postoji ozbiljno interesovanje za njegove usluge, pisalo se ranije o Barseloni, ali je izgleda za bivšeg napadača Dortmunda zainteresovan i madridski Real.

Dovodi se u vezu sa "Los Blankosima" i ranije hitronogi centarfor, ali ga je put ipak odveo u Severni London.

Videćemo da li će narednog leta ipak zaigra na "Bernabeu", što bi mogla da bude loša vest za Luku Jovića.

Luka Jovic

Srbin je za 60 miliona evra minulog leta stigao u Madrid iz Frankfurta, ali ne dobija priliku kod Zidana, pre svega zbog sjajne forme u kojoj se nalazi Karim Benzema.

Dolazak igrača poput Obamejanga bi dodatno ugrozio Jovićevu poziciju na "Bernabeu", pa bi Srbin najverovatnije morao na pozajmicu.

Videćemo da li će se za takav potez odlučiti u klubu iz španske prestonince, jedno je, čini se, poprilično sigurno, Obamejanga od naredne sezone najverovatnije nećemo gledati u dresu Arsenala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Petković
Thursday, 28.11.2019
14:57

Neka ide kad ga mrzi da igra kao i sve igrače Arsenala,jedino Lakazet daje 100% u svakom meču,ovo sbe nabeđene Zvezde...dovedeš iz Vulvsa Neveša i ćao.

avatar
Offside
Thursday, 28.11.2019
00:20

Ako dovedu Sanca (kako pisu Spanski mediji),nadam se napadu na Mbapea nama ne treba Aubamejang.Imacemo Azara,Mbapea,Sanca,Asensia,Benzemu,Vinisijusa i Rodriga za rotaciju na 3 pozicije napada (svi mogu da pokriju sve 3 pozicije po potrebi) tako da po meni od tog na nema nista.

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 28.11.2019
00:17

Ako planira ici u Real da bi bio rezerva Benzemi onda je stvarno budala

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 27.11.2019
23:27

Arsenal ce spasti na to da vise niko od zvezda nece ni hteti kod njih.Vec je na pola puta od toga...

avatar
Ogist Kont
Wednesday, 27.11.2019
22:40

Ne mogu kriviti Obamejanga. Volim Arsenal, ali to ne znači da je svaki igrač dužan da ga voli. Jedan je život i ono što igrač postigne za tih kratkih petnaest godina karijere će morati da pamti ceo život kao svoje jedino dostignuće. A upravi Arsenala je ovo poruka da naredni put bolje biraju menadžera, kako dobri igrači ne bi bežali.

avatar
Benz9
Wednesday, 27.11.2019
21:32

Ne znam zašto je pozajmica loš izbor... Da sam na njegovom mjestu insistirao bi na pozajmici u neki klub Primere gore mu ne može biti...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 27.11.2019
20:34

Realno ni Obamejang ne bi mogao da igra pored Benzeme...ustvari ne samo on nego bilo koji napadač tako da ovo nije realno

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 27.11.2019
21:14
avatar
Benz9
Wednesday, 27.11.2019
21:30

Ali bi uz Benza i Azara mogao... Za Jovića je najbolje da odmah krene sa nekom ozbiljnom dijetom i izgubi 5-6 kila, možda i više ili mu ne gine dugotrajna klupa...